Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Watzlsdorf Viktorka Žižkov
Kridlo Tactiek Hrdlice
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 58
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Mactal heeft problemen om de bal te vangen. Čeliš rent richting de bal. Mactal verovert de bal door een tackle van achteren. Mactal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - Viktorka Žižkov 0:1

3e minuut.
Czinkon passt de bal in één keer door. Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki geeft een lange en hoge pass. Adurowicz geeft de bal voor. Adurowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Bella bokst de bal weg.

9e minuut.
Czinkon onderschept slim de pass. Czinkon met een sublieme pass. Grzybczyk probeert naar een medespeler te passen. Adurowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adurowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 49%, Viktorka Žižkov 51%.
FC Watzlsdorf - Viktorka Žižkov 0:1

50e minuut.
Stęplowski is nu in balbezit. Stęplowski geeft een lange en hoge pass. Adurowicz speelt de bal door. Mactal heeft problemen om de bal te vangen. Mactal draait met de bal, schiet en ... Bella bokst de bal weg.

58e minuut.
Zani rent richting de bal. Ligocki begaat een overtreding. Zani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcău zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guachimala krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Čeliš geeft de bal voor. Guachimala rent richting de bal. Guachimala passt de bal met de wreef. Stadler rent richting de bal. Stadler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bezucha geeft een lange en hoge pass. Barcău rent richting de bal. Barcău geeft een lange en hoge pass. Stadler is nu in balbezit. Stadler draait met de bal, schiet en ... Stoklásek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Ligocki kopt de bal weg. Grzybczyk heeft problemen om de bal te vangen. Zani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzybczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grzybczyk kan niet meer verder spelen. Serek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bezucha onderschept slim de pass. Bezucha geeft de bal voor. Guachimala is nu in balbezit. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 40%, Viktorka Žižkov 60%.
FC Watzlsdorf - Viktorka Žižkov 0:1