Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci FC Baník Ostrava !!!
Days křídlo Tactiek 777
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Kaftan geeft een lange en hoge pass. Lăcustă met een sublieme pass. Jelinek probeert naar een medespeler te passen. Samohejl rent richting de bal. Samohejl schiet op doel. Danneels bokst de bal weg.

5e minuut.
Danneels trapt de bal weg. Mārciņš kopt de bal weg. Murroni heeft problemen om de bal te vangen. Capanni rent richting de bal. Capanni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zval geeft een hoge lob. Pfeifer is nu in balbezit. Pfeifer speelt de bal door. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Pfeifer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfeifer passt de bal met de wreef. Murroni rent richting de bal. Capanni verovert de bal door een tackle van achteren. Capanni draait met de bal, schiet en ... Gyetvai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Zval is nu in balbezit. Jelinek onderschept slim de pass. Jelinek heeft problemen om de bal te vangen. Jelinek geeft een hoge lob. Kerchev maakt een snoekduik en kopt de bal. Danneels bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt McCormick de bal. McCormick passt de bal met de wreef. Pfeifer rent richting de bal. Pfeifer geeft de bal voor. Capanni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Baník Ostrava !!! 0:1

28e minuut.
Pfeifer probeert naar een medespeler te passen. Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš met een sublieme pass. Capanni is nu in balbezit. Capanni draait met de bal, schiet en ... Gyetvai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Samohejl kopt de bal weg. Jelinek rent richting de bal. Jelinek passt de bal met de wreef. Kerchev rent richting de bal. Kerchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kozáci - FC Baník Ostrava !!! 1:1

37e minuut.
Kerchev kopt de bal weg. Mălăiescu heeft problemen om de bal te vangen. Samohejl onderschept slim de pass. Samohejl haalt uit met een fantastische trap. Danneels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Baník Ostrava !!! 2:1

38e minuut.
Jelinek rent richting de bal. Pfeifer onderschept slim de pass. Pfeifer passt de bal zonder na te denken. Capanni is nu in balbezit. Capanni haalt uit met een fantastische trap. Gyetvai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
McCormick is nu in balbezit. McCormick geeft een lange en hoge pass. Maślona rent richting de bal. Capanni onderschept slim de pass. Capanni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu rent richting de bal. Samohejl verovert de bal door een tackle van achteren. Kerchev rent richting de bal. Kerchev schiet op doel. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mārciņš speelt de bal door. Pfeifer probeert naar een medespeler te passen. Capanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Capanni draait met de bal, schiet en ... Gyetvai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 58%, FC Baník Ostrava !!! 42%.
FC Kozáci - FC Baník Ostrava !!! 2:1

61e minuut.
Pfeifer is nu in balbezit. Jelinek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Jelinek de bal. Jelinek geeft een hoge lob. Kerchev maakt een snoekduik en kopt de bal. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Baník Ostrava !!! 3:1

65e minuut.
Maślona geeft de bal voor. Samohejl is nu in balbezit. Zval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zval krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Gyetvai niet meer kan verder spelen. Sanfélix komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hrabina met een sublieme pass. Faustas probeert de bal aan de voet te houden. Warhurst met een sublieme pass. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Capanni speelt de bal door. Pfeifer is nu in balbezit. Pfeifer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mārciņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mārciņš geeft een hoge lob. Sanfélix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Capanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capanni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Baník Ostrava !!! 3:2

78e minuut.
Danneels probeert naar een medespeler te passen. McCormick kopt de bal weg. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Capanni verovert de bal door een tackle van achteren. Capanni haalt uit met een fantastische trap. Sanfélix bokst de bal weg.

80e minuut.
Maślona probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă geeft een lange en hoge pass. Jelinek is nu in balbezit. Jelinek geeft de bal voor. Kerchev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 62%, FC Baník Ostrava !!! 38%.
FC Kozáci - FC Baník Ostrava !!! 3:2