Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 18:58
  • Competitiewedstrijd: Liga III.14 [del]
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30301
FC Baník Ostrava !!! FC Kozáci
777 Tactiek Days křídlo
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


14e minuut.
Jelinek passt de bal zonder na te denken. Szmajdziński rent richting de bal. Szmajdziński passt de bal zonder na te denken. De Sanctis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Jelinek probeert naar een medespeler te passen. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc met een sublieme pass. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis draait met de bal, schiet en ... Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Wachowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wachowicz met een sublieme pass. Bursuc geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FC Kozáci 0:1

31e minuut.
De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis geeft een lange en hoge pass. Hrabina kopt de bal weg. Toome is nu in balbezit. Toome haalt uit met een fantastische trap. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Mārciņš passt de bal met de wreef. Maślona rent richting de bal. Comaroli onderschept slim de pass. Comaroli draait met de bal, schiet en ... Gyetvai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hrabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl onderschept slim de pass. Dzerviņš is nu in balbezit. Samohejl onderschept slim de pass. Samohejl draait met de bal, schiet en ... Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 60%, FC Kozáci 40%.
FC Baník Ostrava !!! - FC Kozáci 0:1

47e minuut.
Samohejl rent richting de bal. Samohejl geeft een hoge lob. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis schiet op doel. Danneels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - FC Kozáci 0:2

57e minuut.
Marcolongo passt de bal in één keer door. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu passt de bal in één keer door. Comaroli is nu in balbezit. Comaroli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Warhurst is nu in balbezit. Warhurst passt de bal in één keer door. Krzystek met een sublieme pass. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl schiet op doel. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Zval onderschept slim de pass. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov geeft de bal voor. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 51%, FC Kozáci 49%.
FC Baník Ostrava !!! - FC Kozáci 0:2