Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavie Krompach OPATOVICE
433 Tactiek Tomík 4-4-2
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Arciszewski passt de bal in één keer door. Bitang is nu in balbezit. Bitang passt de bal zonder na te denken. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Arciszewski geeft een lange en hoge pass. Iuresean met een sublieme pass. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak draait met de bal, schiet en ... Edinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - OPATOVICE 0:1

30e minuut.
Juszkiewicz met een sublieme pass. Jixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jixiang passt de bal met de wreef. Bak is nu in balbezit. Bak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - OPATOVICE 0:2

31e minuut.
Bak verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulto. Bak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geraci met een snel genomen vrije trap. Miltner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Haerbos de bal. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła geeft de bal voor. Ninković is nu in balbezit. Ninković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - OPATOVICE 1:2

34e minuut.
Arciszewski passt de bal in één keer door. Jixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jixiang passt de bal in één keer door. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Berg passt de bal zonder na te denken. Mâţea rent richting de bal. Mâţea passt de bal in één keer door. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Bitang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dieng met een sublieme pass. Ninković is nu in balbezit. Ninković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dieng verovert de bal door een tackle van achteren. Dieng geeft een hoge lob. Ninković is nu in balbezit. Ninković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavie Krompach - OPATOVICE 2:2

44e minuut.
Bak speelt de bal door. Klungelig pakt Miltner de bal. Ninković verovert de bal door een tackle van achteren. Ninković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - OPATOVICE 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 57%, OPATOVICE 43%.
Slavie Krompach - OPATOVICE 3:2

53e minuut.
Iuresean bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean met een sublieme pass. Miltner is nu in balbezit. Miltner haalt uit met een fantastische trap. Edinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Geraci is nu in balbezit. Geraci met een sublieme pass. Iuresean met een sublieme pass. Bak is nu in balbezit. Bak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gutowski speelt de bal door. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak met een sublieme pass. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner schiet op doel. Edinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mae speelt de bal door. Bak rent richting de bal. Met opzet legt Juszkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Bak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bak kan niet meer verder spelen. Rochemback komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rochemback verovert de bal door een tackle van achteren. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Rochemback is nu in balbezit. Rochemback haalt uit met een fantastische trap. Edinho bokst de bal weg.

77e minuut.
Miltner heeft problemen om de bal te vangen. Juszkiewicz rent richting de bal. Rochemback verovert de bal door een tackle van achteren. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner draait met de bal, schiet en ... Edinho bokst de bal weg.

88e minuut.
Gutowski probeert naar een medespeler te passen. Rochemback heeft problemen om de bal te vangen. Miltner rent richting de bal. Miltner schiet op doel. Juszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Edinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Ninković kopt de bal weg. Anton rent richting de bal. Anton geeft de bal voor. Rochemback rent richting de bal. Rochemback draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 72%, OPATOVICE 28%.
Slavie Krompach - OPATOVICE 3:2