Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE Slavie Krompach
Tomík 4-4-2 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 48.5
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen redelijk
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Iuresean met een sublieme pass. Miltner rent richting de bal. Miltner passt de bal in één keer door. Zharov rent richting de bal. Zharov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mesaroş probeert naar een medespeler te passen. Mâţea speelt de bal door. Klungelig pakt Dieng de bal. Dieng geeft een hoge lob. Ninković springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Juszkiewicz onderschept slim de pass. Juszkiewicz geeft de bal voor. Dieng kopt de bal weg. Ninković rent richting de bal. Ninković schiet op doel. Merchán bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Haerbos passt de bal in één keer door. Jixiang is nu in balbezit. Jixiang passt de bal zonder na te denken. Zharov is nu in balbezit. Zharov schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Jixiang passt de bal in één keer door. Ramundo probeert naar een medespeler te passen. Zharov is nu in balbezit. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Edinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Slavie Krompach 1:0

21e minuut.
Bak controleert de bal met de borst. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mae rent richting de bal. Bitang onderschept slim de pass. Bitang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vasariņš verovert de bal door een tackle van achteren. Vasariņš geeft een hoge lob. Zharov kopt de bal weg. Miltner heeft problemen om de bal te vangen. Miltner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Haerbos met een sublieme pass. Klungelig pakt Armano de bal. Dieng speelt de bal door. Ninković rent richting de bal. Ninković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vasariņš verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OPATOVICE - Slavie Krompach 1:1

30e minuut.
Jixiang passt de bal zonder na te denken. Zharov rent richting de bal. Ramundo rent richting de bal. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zharov rent richting de bal. Zharov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Anton passt de bal zonder na te denken. Jixiang is nu in balbezit. Jixiang geeft een lange en hoge pass. Zharov krijgt zijn hoofd ertegen. Edinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Vasariņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła met een sublieme pass. Ninković is nu in balbezit. Ninković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 38%, Slavie Krompach 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OPATOVICE - Slavie Krompach 1:1

48e minuut.
Geraci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bak de bal. Bak speelt de bal door. Miltner rent richting de bal. Miltner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bitang passt de bal met de wreef. Ninković is nu in balbezit. Ninković haalt uit met een fantastische trap. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła draait met de bal, schiet en ... Merchán bokst de bal weg.

57e minuut.
Mae bereikt de bal nog maar net als eerste. Mae passt de bal met de wreef. Jixiang rent richting de bal. Jixiang geeft een hoge lob. Zharov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Iuresean probeert naar een medespeler te passen. Zharov is nu in balbezit. Ramundo rent richting de bal. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Slavie Krompach 2:1

62e minuut.
Jixiang onderschept slim de pass. Jixiang passt de bal met de wreef. Iuresean speelt de bal door. Miltner is nu in balbezit. Miltner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Slavie Krompach 3:1

74e minuut.
Iuresean is nu in balbezit. Mesaroş begaat een overtreding. Iuresean raakt geblesseerd tijdens het duel. Iuresean zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zharov krijgt zijn hoofd ertegen. Edinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Slavie Krompach 4:1

76e minuut.
Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Anton passt de bal zonder na te denken. Miltner is nu in balbezit. Miltner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jixiang met een sublieme pass. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner draait met de bal, schiet en ... Edinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos geeft een lange en hoge pass. Miltner kan de bal niet met de borst controleren. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vasariņš kopt de bal weg. Bitang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mae bereikt de bal nog maar net als eerste. Jixiang geeft een lange en hoge pass. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 33%, Slavie Krompach 67%.
OPATOVICE - Slavie Krompach 4:1