Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zlín Cavaliers Thc Slavie
berani duc!!! Tactiek Strike!
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
53.1 gemiddelde waardering 39.3
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


8e minuut.
Prunea met een sublieme pass. Hamrin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nava. Nava krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Martins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghişoiu speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Thc Slavie 1:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martins met een snelle inworp. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu schiet op doel. Pecora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ślesiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valverde is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Thc Slavie 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Čtvrtlík de bal. Vlaicu is nu in balbezit. Čtvrtlík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlaicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valverde kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ślesiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Thc Slavie 3:0

38e minuut.
Tüzünataç raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zysset komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 54%, Thc Slavie 46%.
Zlín Cavaliers - Thc Slavie 3:0

48e minuut.
Inworp. Martins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlaicu is nu in balbezit. Previti geeft een hoge lob. Valverde krijgt zijn hoofd ertegen. Ślesiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. Ślesiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Thc Slavie 4:0

49e minuut.
Klungelig pakt Cáceda de bal. Cáceda probeert naar een medespeler te passen. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Thc Slavie 5:0

51e minuut.
Hamrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrin geeft de bal voor. Klungelig pakt Oodyn de bal. Zysset is nu in balbezit. Zysset schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Oodyn verovert de bal door een tackle van achteren. Oodyn geeft een lange en hoge pass. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Thc Slavie 6:0

59e minuut.
Cáceda draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Ślesiński met een harde bal richting middenveld. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Spago is nu in balbezit. Spago probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu geeft een hoge lob. Valverde rent richting de bal. Valverde geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Metidieri kopt de bal weg. Previti is nu in balbezit. Previti passt de bal met de wreef. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu schiet op doel. Ślesiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brezeanu kopt de bal weg. Čtvrtlík heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nuttall bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu geeft een hoge lob. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 42%, Thc Slavie 58%.
Zlín Cavaliers - Thc Slavie 6:0