Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thc Slavie Zlín Cavaliers
Strike! Tactiek berani duc!!!
40% Balbezit 60%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
36.5 gemiddelde waardering 51.8
adequate Schieten solid
good Passen solid
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Matsuda met een sublieme pass. Previti rent richting de bal. Previti passt de bal met de wreef. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. Ślesiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - Zlín Cavaliers 0:1

14e minuut.
Matsuda geeft een hoge lob. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda geeft een hoge lob. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Matsuda geeft een hoge lob. Inworp. Cáceda met een snelle inworp. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - Zlín Cavaliers 0:2

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pecora trapt de bal weg van het doel. Cáceda kopt de bal weg. Valverde is nu in balbezit. Valverde geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Valverde passt de bal met de wreef. Iwannek is nu in balbezit. Iwannek geeft een lange en hoge pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu schiet op doel. Ślesiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 65%, Zlín Cavaliers 35%.
Thc Slavie - Zlín Cavaliers 0:2

54e minuut.
Cáceda verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceda geeft een hoge lob. Valverde rent richting de bal. Valverde schiet op doel. Ślesiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - Zlín Cavaliers 0:3

54e minuut.
Pecora rent richting de bal. Pecora passt de bal met de wreef. Matsuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuda geeft een hoge lob. Hamrin kopt de bal weg. Drajer bokst de bal weg.

56e minuut.
van der Leck neemt vlug de vrije trap. Iwannek is nu in balbezit. Iwannek geeft de bal voor. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ślesiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - Zlín Cavaliers 0:4

57e minuut.
Nuttall speelt de bal door. Klungelig pakt Metidieri de bal. Vlaicu begaat een overtreding. Vlaicu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda geeft de bal voor. Spago rent richting de bal. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gliniecki geeft een lange en hoge pass. Oodyn speelt de bal door. van der Leck heeft problemen om de bal te vangen. Metidieri is nu in balbezit. Metidieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Previti met een sublieme pass. Iwannek is nu in balbezit. Iwannek geeft de bal voor. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 47%, Zlín Cavaliers 53%.
Thc Slavie - Zlín Cavaliers 0:4