Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zlín Cavaliers FC Kozáci
berani duc!!! Tactiek Days křídlo
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51 gemiddelde waardering 52.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Lăcustă verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcustă passt de bal in één keer door. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek geeft de bal voor. Kerchev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cáceda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oodyn probeert naar een medespeler te passen. Previti speelt de bal door. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Maślona geeft de bal voor. Samohejl kopt de bal weg. Jelinek geeft een lange en hoge pass. Kerchev rent richting de bal. Kerchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - FC Kozáci 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 44%, FC Kozáci 56%.
Zlín Cavaliers - FC Kozáci 0:1

49e minuut.
Jelinek is nu in balbezit. Jelinek speelt de bal door. Samohejl rent richting de bal. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev draait met de bal, schiet en ... Drajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Samohejl is nu in balbezit. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Nekrasov geeft een lange en hoge pass. Jelinek is nu in balbezit. Jelinek speelt de bal door. Samohejl is nu in balbezit. Samohejl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Samohejl heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Previti probeert naar een medespeler te passen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Valverde de bal. Nekrasov maakt een afschuwelijke overtreding. Valverde raakt geblesseerd tijdens het duel. Martins met een snel genomen vrije trap. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zlín Cavaliers - FC Kozáci 1:1

71e minuut.
Jelinek probeert naar een medespeler te passen. Samohejl is nu in balbezit. Samohejl passt de bal in één keer door. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - FC Kozáci 1:2

77e minuut.
Samohejl heeft problemen om de bal te vangen. Kerchev is nu in balbezit. van der Leck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kerchev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dřevák neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samohejl krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Samohejl heeft problemen om de bal te vangen. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins geeft de bal voor. Valverde is nu in balbezit. Valverde geeft een lange en hoge pass. Sanfélix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vlaicu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zlín Cavaliers - FC Kozáci 2:2

82e minuut.
Maślona met een sublieme pass. Dřevák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Previti. Previti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 41%, FC Kozáci 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zlín Cavaliers - FC Kozáci 2:2