Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci Zlín Cavaliers
Days křídlo Tactiek berani duc!!!
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 55.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Gyetvai met een sublieme pass. Valverde kopt de bal weg. Bursuc controleert de bal met de borst. Bursuc geeft de bal voor. Samohejl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
De Sanctis verovert de bal door een tackle van achteren. De Sanctis geeft een hoge lob. Samohejl is nu in balbezit. Samohejl schiet op doel. Drajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Zlín Cavaliers 1:0

19e minuut.
Iwannek met een sublieme pass. Previti speelt de bal door. Klungelig pakt Valverde de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Gyetvai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kozáci - Zlín Cavaliers 1:1

28e minuut.
Jelinek passt de bal zonder na te denken. Szmajdziński rent richting de bal. Szmajdziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt De Sanctis de bal. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
van der Leck geeft een hoge lob. Bursuc kopt de bal weg. De Sanctis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis draait met de bal, schiet en ... Drajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Zlín Cavaliers 2:1

36e minuut.
Maślona kopt de bal weg. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iwannek zal de hoekschop nemen. Vlaicu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nekrasov de bal. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kozáci - Zlín Cavaliers 2:2

38e minuut.
Jelinek met een sublieme pass. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński speelt de bal door. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis draait met de bal, schiet en ... Drajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 49%, Zlín Cavaliers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kozáci - Zlín Cavaliers 2:2

48e minuut.
Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmajdziński met een sublieme pass. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap. Drajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Samohejl rent richting de bal. Samohejl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Zlín Cavaliers 3:2

53e minuut.
Bursuc passt de bal zonder na te denken. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis passt de bal met de wreef. Samohejl is nu in balbezit. Samohejl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nava de bal. Drajer bokst de bal weg.

58e minuut.
Oodyn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Martins de bal. Bursuc probeert naar een medespeler te passen. De Sanctis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap. Drajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Valverde rent richting de bal. Nekrasov rent richting de bal. Bursuc speelt de bal door. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis schiet op doel. Drajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bursuc rent richting de bal. Martins begaat een overtreding. Bursuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Martins met een sublieme pass. Bursuc wilt de vrije trap nemen. Drajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Samohejl rent richting de bal. Samohejl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Zlín Cavaliers 4:2

68e minuut.
Vlaicu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rimmer komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Krzystek onderschept slim de pass. Krzystek passt de bal in één keer door. Bursuc is nu in balbezit. Valverde onderschept slim de pass. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Valverde kopt de bal weg. Phương Đức heeft problemen om de bal te vangen. Phương Đức verovert de bal door een tackle van achteren. De Sanctis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis draait met de bal, schiet en ... Drajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Szmajdziński probeert naar een medespeler te passen. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis passt de bal in één keer door. Samohejl rent richting de bal. Samohejl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Maślona kopt de bal weg. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc passt de bal zonder na te denken. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 41%, Zlín Cavaliers 59%.
FC Kozáci - Zlín Cavaliers 4:2