Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viktorka Žižkov Slavie Krompach
Hrdlice Tactiek 433
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 49.4
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Czinkon is nu in balbezit. Czinkon passt de bal zonder na te denken. Brandoardi rent richting de bal. Daar is Adurowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adurowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Klungelig pakt Czinkon de bal. Czinkon passt de bal in één keer door. Ramundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoardi onderschept slim de pass. Brandoardi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Šťavel probeert naar een medespeler te passen. Czinkon probeert naar een medespeler te passen. Brandoardi is nu in balbezit. Adurowicz is nu in balbezit. Adurowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ninković heeft problemen om de bal te vangen. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Šťavel begaat een overtreding. Šťavel krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Grzybczyk onderschept slim de pass. Grzybczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bitang met de inworp. Dieng geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Armano speelt de bal door. Ninković rent richting de bal. Šťavel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ninković raakt geblesseerd tijdens het duel. Armano komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ninković springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - Slavie Krompach 0:1

32e minuut.
Ninković is nu in balbezit. Stęplowski onderschept slim de pass. Stęplowski geeft een hoge lob. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Stoklásek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Juszkiewicz onderschept slim de pass. Mactal onderschept slim de pass. Mactal probeert naar een medespeler te passen. Brandoardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoardi haalt uit met een fantastische trap. Edinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Grzybczyk onderschept slim de pass. Grzybczyk probeert naar een medespeler te passen. Mactal is nu in balbezit. Mactal schiet op doel. Edinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viktorka Žižkov - Slavie Krompach 1:1

39e minuut.
Jaskóła heeft problemen om de bal te vangen. Adurowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adurowicz probeert naar een medespeler te passen. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Edinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktorka Žižkov 54%, Slavie Krompach 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viktorka Žižkov - Slavie Krompach 1:1

60e minuut.
Adurowicz is nu in balbezit. Adurowicz geeft de bal voor. Adurowicz is nu in balbezit. Adurowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Edinho met een harde bal richting middenveld. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Czinkon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czinkon krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Grzybczyk passt de bal zonder na te denken. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Adurowicz is nu in balbezit. Mactal is nu in balbezit. Mactal draait met de bal, schiet en ... Edinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adurowicz is nu in balbezit. Adurowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - Slavie Krompach 2:1

82e minuut.
Grzybczyk met een sublieme pass. Adurowicz heeft problemen om de bal te vangen. Adurowicz speelt de bal door. Brandoardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ninković rent richting de bal. Grzybczyk is nu in balbezit. Grzybczyk geeft de bal voor. Mactal is nu in balbezit. Mactal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Mâţea geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzybczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ninković rent richting de bal. Ninković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktorka Žižkov 44%, Slavie Krompach 56%.
Viktorka Žižkov - Slavie Krompach 2:1