Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE FC Watzlsdorf
Tomík 4-4-2 Tactiek Kridlo
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
57.1 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Daar is Gutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasař verovert de bal door een tackle van achteren. Kasař met een sublieme pass. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. Merchán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Haerbos passt de bal met de wreef. Daar is Anton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos rent richting de bal. Stadler verovert de bal door een tackle van achteren. Stadler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - FC Watzlsdorf 0:1

5e minuut.
Jixiang passt de bal in één keer door. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasař tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasař krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zani kopt de bal weg. Daar is Geraci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drápela met een sublieme pass. Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Čeliš speelt de bal door. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stadler de bal. Stadler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Haerbos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miltner kopt de bal weg. Klungelig pakt Gjerdingen de bal. Zharov onderschept slim de pass. Zharov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zani geeft een lange en hoge pass. Barcău kopt de bal weg. Stadler rent richting de bal. Stadler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - FC Watzlsdorf 0:2

28e minuut.
Iuresean passt de bal met de wreef. Jixiang rent richting de bal. Jixiang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gutowski de bal. Gutowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Stadler kopt de bal weg. Barcău rent richting de bal. Barcău passt de bal zonder na te denken. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - FC Watzlsdorf 0:3

44e minuut.
Kasař is nu in balbezit. Kasař geeft een hoge lob. Barcău kopt de bal weg. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 51%, FC Watzlsdorf 49%.
OPATOVICE - FC Watzlsdorf 0:3

48e minuut.
Čeliš verovert de bal door een tackle van achteren. Čeliš geeft een hoge lob. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel. Merchán probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Drápela geeft een lange en hoge pass. Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een hoge lob. Stadler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Zani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zani passt de bal met de wreef. Stadler rent richting de bal. Barcău geeft de bal voor. Stadler springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - FC Watzlsdorf 0:4

77e minuut.
Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Drápela bereikt de bal nog maar net als eerste. Drápela passt de bal met de wreef. Stadler rent richting de bal. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Merchán bokst de bal weg.

85e minuut.
Daar is Stadler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stadler. Stadler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 42%, FC Watzlsdorf 58%.
OPATOVICE - FC Watzlsdorf 0:4