Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Watzlsdorf OPATOVICE
Kridlo Tactiek Tomík 4-4-2
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 56.6
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bak geeft een lange en hoge pass. Iuresean bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean passt de bal zonder na te denken. Miltner is nu in balbezit. Miltner schiet op doel. Bella bokst de bal weg.

8e minuut.
Kasař geeft de bal voor. Barcău is nu in balbezit. Barcău met een sublieme pass. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel. Merchán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Zharov rent richting de bal. Hojda probeert naar een medespeler te passen. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel. Merchán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - OPATOVICE 1:0

21e minuut.
Iuresean bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean geeft een hoge lob. Bezucha rent richting de bal. Miltner verovert de bal door een tackle van achteren. Miltner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Stadler passt de bal zonder na te denken. Barcău is nu in balbezit. Barcău speelt de bal door. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - OPATOVICE 2:0

34e minuut.
Jixiang passt de bal in één keer door. Mae is nu in balbezit. Mae geeft de bal voor. Zharov heeft problemen om de bal te vangen. Zharov draait met de bal, schiet en ... Bella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - OPATOVICE 2:1

40e minuut.
Čeliš speelt de bal door. Barcău is nu in balbezit. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Stadler heeft problemen om de bal te vangen. Stadler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barcău probeert naar een medespeler te passen. Stadler is nu in balbezit. Stadler met een sublieme pass. Guachimala rent richting de bal. Guachimala draait met de bal, schiet en ... Merchán bokst de bal weg.

43e minuut.
Kasař kopt de bal weg. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeliš verovert de bal door een tackle van achteren. Čeliš geeft de bal voor. Guachimala springt en kopt de bal. Merchán bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stadler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - OPATOVICE 3:1

43e minuut.
Zharov heeft problemen om de bal te vangen. Iuresean is nu in balbezit. Iuresean met een sublieme pass. Zharov is nu in balbezit. Zharov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 52%, OPATOVICE 48%.
FC Watzlsdorf - OPATOVICE 3:1

61e minuut.
Zani met de inworp. Barcău rent richting de bal. Barcău speelt de bal door. Stadler rent richting de bal. Stadler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kasař probeert naar een medespeler te passen. Zharov is nu in balbezit. Hojda geeft de bal voor. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jixiang probeert naar een medespeler te passen. Iuresean is nu in balbezit. Iuresean draait met de bal, schiet en ... Bella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jixiang geeft de bal voor. Zharov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gjerdingen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hojda rent richting de bal. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - OPATOVICE 3:2

86e minuut.
Anton geeft de bal voor. Inworp. Drápela met de inworp. Barcău is nu in balbezit. Barcău geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 40%, OPATOVICE 60%.
FC Watzlsdorf - OPATOVICE 3:2