Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thc Slavie FC Baník Ostrava !!!
Strike! Tactiek 777
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
39.2 gemiddelde waardering 57.9
goed Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Hamrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrin probeert naar een medespeler te passen. Mălăiescu onderschept slim de pass. Nuttall is nu in balbezit. Nuttall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Hrabina speelt de bal door. Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš met een sublieme pass. Panaite is nu in balbezit. Panaite haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Prunea passt de bal zonder na te denken. Inworp. McCormick met de inworp. Pfeifer is nu in balbezit. Pfeifer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Brezeanu met de inworp. Faustas met een sublieme pass. Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš passt de bal zonder na te denken. Trynkiewicz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Čtvrtlík met een sublieme pass. Hamrin rent richting de bal. Klungelig pakt Hamrin de bal. Hamrin geeft een lange en hoge pass. Metidieri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
McCormick verovert de bal door een tackle van achteren. McCormick met een sublieme pass. Faustas speelt de bal door. Panaite rent richting de bal. Panaite haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtlík begaat een overtreding. Čtvrtlík krijgt een gele kaart.

27e minuut.
McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick met een sublieme pass. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ślesiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Faustas geeft de bal voor. Brezeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Trynkiewicz is nu in balbezit. Gliniecki begaat een overtreding. Trynkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McCormick met een snel genomen vrije trap. Brezeanu kopt de bal weg. Faustas geeft een lange en hoge pass. Trynkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Baník Ostrava !!! 0:1

43e minuut.
Brezeanu geeft de bal voor. Hrabina kopt de bal weg. Faustas met een sublieme pass. Pfeifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeifer draait met de bal, schiet en ... Ślesiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 67%, FC Baník Ostrava !!! 33%.
Thc Slavie - FC Baník Ostrava !!! 0:1

46e minuut.
Gliniecki speelt de bal door. Pfeifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeifer geeft een hoge lob. Panaite rent richting de bal. Panaite schiet op doel. Ślesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Baník Ostrava !!! 0:2

48e minuut.
Zval speelt de bal door. Pfeifer rent richting de bal. Pfeifer met een sublieme pass. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ślesiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Faustas geeft de bal voor. Doeltrap. Ślesiński trapt de bal weg. Daar is Pfeifer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfeifer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Hrabina kopt de bal weg. Faustas rent richting de bal. Faustas passt de bal in één keer door. Panaite heeft problemen om de bal te vangen. Panaite draait met de bal, schiet en ... Ślesiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čtvrtlík kopt de bal weg. Daar is Pfeifer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfeifer geeft de bal voor. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Baník Ostrava !!! 0:3

56e minuut.
Gliniecki geeft een hoge lob. Buitenspel voor Nuttall. Goede buitenspelval van de verdediging. Mălăiescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pfeifer rent richting de bal. Pfeifer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Baník Ostrava !!! 0:4

60e minuut.
Mārciņš rent richting de bal. Brezeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mārciņš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brezeanu met een sublieme pass. Mārciņš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Prunea verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfeifer met een snelle inworp. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

71e minuut.
Hamrin passt de bal zonder na te denken. Čtvrtlík rent richting de bal. Čtvrtlík passt de bal met de wreef. Nuttall bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuttall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dzerviņš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš passt de bal met de wreef. Panaite is nu in balbezit. Panaite haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Mălăiescu geeft een lange en hoge pass. Pfeifer rent richting de bal. Pfeifer geeft een hoge lob. Panaite maakt een snoekduik en kopt de bal. Gliniecki heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Baník Ostrava !!! 0:5

86e minuut.
Zval met een sublieme pass. McCormick met een sublieme pass. Faustas speelt de bal door. Mārciņš rent richting de bal. Mārciņš schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Baník Ostrava !!! 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 67%, FC Baník Ostrava !!! 33%.
Thc Slavie - FC Baník Ostrava !!! 0:6