Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viktorka Žižkov Zlín Cavaliers
Hrdlice Tactiek berani duc!!!
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Peita probeert naar een medespeler te passen. Plodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Plodek met een sublieme pass. Klungelig pakt Adurowicz de bal. Adurowicz schiet op doel. Drajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Grzybczyk probeert naar een medespeler te passen. Adurowicz heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Secăreanu zijn tegenspeler op de grond. Secăreanu krijgt een gele kaart. Adurowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Vlaicu kopt de bal weg. Previti probeert naar een medespeler te passen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Stoklásek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - Zlín Cavaliers 0:1

16e minuut.
Grzybczyk passt de bal met de wreef. Adurowicz rent richting de bal. Adurowicz passt de bal zonder na te denken. Adurowicz rent richting de bal. Adurowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mactal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adurowicz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adurowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu geeft een hoge lob. Valverde kopt de bal weg. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Stoklásek met een harde bal richting middenveld. Czinkon kopt de bal weg. Adurowicz geeft een hoge lob. Adurowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mactal is nu in balbezit. Secăreanu rent richting de bal. Mactal onderschept slim de pass. Mactal schiet op doel. Drajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktorka Žižkov 56%, Zlín Cavaliers 44%.
Viktorka Žižkov - Zlín Cavaliers 0:1

63e minuut.
Plodek passt de bal zonder na te denken. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins geeft een lange en hoge pass. Vlaicu probeert de bal met de borst te controleren. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - Zlín Cavaliers 0:2

83e minuut.
Peita kopt de bal weg. Daar is van der Leck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adurowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adurowicz schiet op doel. Drajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - Zlín Cavaliers 1:2

86e minuut.
Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Plodek begaat een overtreding. Plodek krijgt een gele kaart. Valverde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cáceda met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - Zlín Cavaliers 1:3

90e minuut.
Previti bereikt de bal nog maar net als eerste. Previti passt de bal in één keer door. Martins speelt de bal door. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu schiet op doel. Stoklásek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktorka Žižkov 58%, Zlín Cavaliers 42%.
Viktorka Žižkov - Zlín Cavaliers 1:3