Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci Slavie Krompach
Days křídlo Tactiek 433
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Dieng geeft een lange en hoge pass. Ninković is nu in balbezit. Met opzet legt Warhurst zijn tegenspeler op de grond. Warhurst krijgt een gele kaart. Ninković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vulto met een snel genomen vrije trap. Ninković springt en kopt de bal. Gyetvai probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Sanchev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Slavie Krompach 0:1

13e minuut.
Daar is Samohejl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcustă verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcustă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kozáci - Slavie Krompach 1:1

19e minuut.
Bursuc passt de bal in één keer door. Daar is De Sanctis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fechner probeert naar een medespeler te passen. De Sanctis geeft een lange en hoge pass. Samohejl maakt een snoekduik en kopt de bal. Edinho bokst de bal weg.

33e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă passt de bal in één keer door. Bursuc rent richting de bal. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Edinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Slavie Krompach 2:1

40e minuut.
Ninković rent richting de bal. Jelinek onderschept slim de pass. Jelinek geeft de bal voor. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 39%, Slavie Krompach 61%.
FC Kozáci - Slavie Krompach 2:1

48e minuut.
Dieng passt de bal in één keer door. Bitang rent richting de bal. Bitang geeft een hoge lob. Ninković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Samohejl passt de bal in één keer door. Kerchev met een sublieme pass. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis geeft een hoge lob. Samohejl springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Slavie Krompach 3:1

57e minuut.
Kerchev kopt de bal weg. Daar is Juszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samohejl probeert naar een medespeler te passen. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vulto geeft een lange en hoge pass. Warhurst kopt de bal weg. Jaskóła met een sublieme pass. Ninković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Samohejl rent richting de bal. Ramundo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Samohejl raakt geblesseerd tijdens het duel. Toome kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Edinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Slavie Krompach 4:1

61e minuut.
Jaskóła rent richting de bal. Samohejl onderschept slim de pass. Samohejl passt de bal in één keer door. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Toome de bal. Toome speelt de bal door. Lăcustă met een sublieme pass. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Edinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Edinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vulto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kerchev. Kerchev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 38%, Slavie Krompach 62%.
FC Kozáci - Slavie Krompach 4:1