Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavie Krompach FC Kozáci
433 Tactiek Days křídlo
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Gyetvai probeert naar een medespeler te passen. Samohejl kopt de bal weg. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Armano rent richting de bal. Toome verovert de bal door een tackle van achteren. Toome passt de bal zonder na te denken. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De Sanctis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap. Edinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC Kozáci 0:1

6e minuut.
Ninković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dieng de bal. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis draait met de bal, schiet en ... Edinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nekrasov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Samohejl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samohejl speelt de bal door. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC Kozáci 0:2

20e minuut.
Maślona passt de bal met de wreef. Toome is nu in balbezit. Toome passt de bal met de wreef. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl draait met de bal, schiet en ... Edinho bokst de bal weg. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bursuc verovert de bal door een tackle van achteren. Bursuc passt de bal in één keer door. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis geeft een hoge lob. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Edinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Toome verovert de bal door een tackle van achteren. Samohejl rent richting de bal. Samohejl passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bursuc de bal. Bursuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieng speelt de bal door. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Gyetvai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Samohejl rent richting de bal. Ramundo verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Toome zijn tegenspeler op de grond. Toome krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ramundo met een sublieme pass. Mesaroş geeft een lange en hoge pass. De Sanctis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Toome probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toome met een sublieme pass. Szmajdziński probeert naar een medespeler te passen. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 66%, FC Kozáci 34%.
Slavie Krompach - FC Kozáci 0:2

50e minuut.
Bursuc met de inworp. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis geeft de bal voor. Samohejl springt en kopt de bal. Edinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC Kozáci 0:3

52e minuut.
Bursuc speelt de bal door. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Sanctis krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieng geeft de bal voor. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła draait met de bal, schiet en ... Gyetvai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Krzystek geeft de bal voor. Juszkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. De Sanctis met een sublieme pass. Daar is Samohejl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samohejl haalt uit met een fantastische trap. Edinho bokst de bal weg.

63e minuut.
Toome onderschept slim de pass. Toome met een sublieme pass. Szmajdziński speelt de bal door. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis schiet op doel. Edinho bokst de bal weg. Ramundo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis onderschept slim de pass. De Sanctis speelt de bal door. Samohejl rent richting de bal. Samohejl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bursuc onderschept slim de pass. Bursuc passt de bal in één keer door. De Sanctis met een sublieme pass. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jaskóła is nu in balbezit. Toome onderschept slim de pass. Toome speelt de bal door. Samohejl rent richting de bal. Samohejl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mâţea heeft problemen om de bal te vangen. Toome is nu in balbezit. Toome passt de bal met de wreef. Samohejl rent richting de bal. Samohejl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bursuc onderschept slim de pass. Fechner rent richting de bal. Fechner met een sublieme pass. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 61%, FC Kozáci 39%.
Slavie Krompach - FC Kozáci 0:3