Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:48
  • Competitiewedstrijd: Liga III.14 [del]
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 14950
FC Baník Ostrava !!! OPATOVICE
777 Tactiek Tomík 4-4-2
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
61.2 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gutowski probeert naar een medespeler te passen. Dzerviņš rent richting de bal. Dzerviņš geeft de bal voor. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Merchán bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mārciņš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Anton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trynkiewicz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pfeifer neemt de hoekschop. Trynkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mae speelt de bal door. Jixiang probeert naar een medespeler te passen. Gutowski rent richting de bal. Gutowski geeft een lange en hoge pass. Zharov krijgt zijn hoofd ertegen. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Geraci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš passt de bal met de wreef. Gekov rent richting de bal. Gekov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - OPATOVICE 1:0

16e minuut.
Faustas onderschept slim de pass. Geraci met een sublieme pass. Mae met een sublieme pass. Pfeifer geeft een lange en hoge pass. Trynkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzerviņš onderschept slim de pass. Dzerviņš geeft de bal voor. Gekov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - OPATOVICE 2:0

22e minuut.
Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš geeft een hoge lob. Trynkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gekov is nu in balbezit. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Merchán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Gekov probeert de bal aan de voet te houden. Vasariņš onderschept slim de pass. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Trynkiewicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Geraci rent richting de bal. Geraci passt de bal in één keer door. Gutowski probeert naar een medespeler te passen. Jixiang rent richting de bal. Jixiang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Anton passt de bal in één keer door. Faustas geeft een hoge lob. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Merchán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - OPATOVICE 3:0

36e minuut.
McCormick probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gekov de bal. Gekov speelt de bal door. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hrabina verovert de bal door een tackle van achteren. Hrabina geeft de bal voor. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hrabina passt de bal met de wreef. Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš met een sublieme pass. Gekov heeft problemen om de bal te vangen. Gekov draait met de bal, schiet en ... Merchán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 33%, OPATOVICE 67%.
FC Baník Ostrava !!! - OPATOVICE 3:0

51e minuut.
Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš met een sublieme pass. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz schiet op doel. Merchán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - OPATOVICE 4:0

51e minuut.
Miltner met een sublieme pass. Daar is Zharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gekov. Gekov krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Hrabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustas geeft een hoge lob. Gekov kopt de bal weg. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz schiet op doel. Merchán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Klungelig pakt Anton de bal. Trynkiewicz rent richting de bal. Haerbos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trynkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trynkiewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

68e minuut.
Inworp. Hrabina met de inworp. Mārciņš geeft een lange en hoge pass. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - OPATOVICE 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 35%, OPATOVICE 65%.
FC Baník Ostrava !!! - OPATOVICE 5:0