Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE FC Baník Ostrava !!!
Tomík 4-4-2 Tactiek 777
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 9
56.4 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten goed
formidabel Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Faustas rent richting de bal. Faustas passt de bal met de wreef. Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš geeft de bal voor. McCormick maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jixiang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dzerviņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner schiet op doel. Danneels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - FC Baník Ostrava !!! 1:0

10e minuut.
Zharov rent richting de bal. Faustas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zharov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faustas geeft een hoge lob. Zharov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Inworp. Mārciņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malitka met een sublieme pass. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zval heeft problemen om de bal te vangen. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak met een sublieme pass. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabina begaat een overtreding. Gutowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gutowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miltner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zharov onderschept slim de pass. Hrabina geeft een lange en hoge pass. Malitka kopt de bal weg. Vasariņš verovert de bal door een tackle van achteren. McCormick kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OPATOVICE - FC Baník Ostrava !!! 1:1

37e minuut.
Laboriz is nu in balbezit. Laboriz geeft een hoge lob. Inworp. Rauch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beţivu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 46%, FC Baník Ostrava !!! 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OPATOVICE - FC Baník Ostrava !!! 1:1

52e minuut.
Zval onderschept slim de pass. Zval passt de bal zonder na te denken. Beţivu speelt de bal door. McCormick rent richting de bal. McCormick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hrabina passt de bal zonder na te denken. Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš probeert naar een medespeler te passen. McCormick is nu in balbezit. McCormick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mae passt de bal met de wreef. Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš passt de bal zonder na te denken. Malitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hrabina heeft problemen om de bal te vangen. Zharov onderschept slim de pass. Faustas verovert de bal door een tackle van achteren. Faustas passt de bal zonder na te denken. Mārciņš geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mae geeft de bal voor. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak met een sublieme pass. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner draait met de bal, schiet en ... Danneels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zharov is nu in balbezit. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Danneels probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 53%, FC Baník Ostrava !!! 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OPATOVICE - FC Baník Ostrava !!! 1:1