Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Watzlsdorf Thc Slavie
Kridlo Tactiek Strike!
60% Balbezit 40%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 37.6
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


10e minuut.
Hamrin rent richting de bal. Hamrin geeft de bal voor. Zysset bereikt de bal nog maar net als eerste. Zysset draait met de bal, schiet en ... Bella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 0:1

17e minuut.
Zani geeft een hoge lob. Gliniecki rent richting de bal. Guachimala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guachimala krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Guachimala de bal onder controle te krijgen. Zani kopt de bal weg. Pecora rent richting de bal. Stadler verovert de bal door een tackle van achteren. Stadler schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 1:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prunea met een snelle inworp. Hamrin rent richting de bal. Hamrin geeft de bal voor. Metidieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Barcău rent richting de bal. Prunea begaat een overtreding. Barcău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barcău zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stadler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kasař geeft de bal voor. Guachimala rent richting de bal. Stadler rent richting de bal. Stadler draait met de bal, schiet en ... Ślesiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 2:1

38e minuut.
Šikal geeft een lange en hoge pass. Hojda kopt de bal weg. Metidieri heeft problemen om de bal te vangen. Metidieri draait met de bal, schiet en ... Bella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 2:2

41e minuut.
Drápela met een sublieme pass. Barcău is nu in balbezit. Barcău passt de bal in één keer door. Stadler is nu in balbezit. Stadler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 3:2

43e minuut.
Kasař geeft een lange en hoge pass. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een hoge lob. Stadler krijgt zijn hoofd ertegen. Ślesiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 56%, Thc Slavie 44%.
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 4:2

47e minuut.
Brezeanu onderschept slim de pass. Kasař verovert de bal door een tackle van achteren. Kasař geeft een hoge lob. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău passt de bal in één keer door. Stadler is nu in balbezit. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 5:2

57e minuut.
Hamrin rent richting de bal. Hamrin geeft een hoge lob. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri draait met de bal, schiet en ... Bella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 5:3

59e minuut.
Stadler passt de bal in één keer door. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prunea krijgt een gele kaart. Barcău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barcău zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stadler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hojda onderschept slim de pass. Brezeanu rent richting de bal. Hojda begaat een overtreding. Hojda krijgt een gele kaart. Brezeanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeliš verovert de bal door een tackle van achteren. Čeliš geeft een hoge lob. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău draait met de bal, schiet en ... Ślesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kasař bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasař probeert naar een medespeler te passen. Barcău heeft problemen om de bal te vangen. Barcău haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 6:3

73e minuut.
Gliniecki rent richting de bal. Gliniecki geeft een hoge lob. Inworp. Drápela met een snelle inworp. Stadler rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Stadler is nu in balbezit. Drápela rent richting de bal. Stadler rent richting de bal. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 7:3

78e minuut.
Gliniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasař bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala probeert naar een medespeler te passen. Stadler is nu in balbezit. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea begaat een overtreding. Barcău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcău met een snel genomen vrije trap. Guachimala krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hojda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krejčiřík komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 34%, Thc Slavie 66%.
FC Watzlsdorf - Thc Slavie 7:3