Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zlín Cavaliers FC Watzlsdorf
boty do roboty Tactiek Kridlo
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
44.4 gemiddelde waardering 50.3
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Zani geeft een hoge lob. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău passt de bal in één keer door. Stadler heeft problemen om de bal te vangen. Stadler draait met de bal, schiet en ... Rokycana bokst de bal weg.

3e minuut.
Bezucha heeft problemen om de bal te vangen. Bezucha geeft de bal voor. Guachimala probeert de bal met de borst te controleren. Stadler rent richting de bal. Stadler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Żegocki is nu in balbezit. Żegocki probeert naar een medespeler te passen. Galdino rent richting de bal. Galdino schiet op doel. Bella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - FC Watzlsdorf 1:0

10e minuut.
Protopapas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drápela zal de hoekschop nemen. Guachimala springt en kopt de bal. Rokycana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iwannek met een sublieme pass. Klungelig pakt Zagórski de bal. Guachimala rent richting de bal. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. Rokycana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Protopapas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Guachimala rent richting de bal. Guachimala draait met de bal, schiet en ... Rokycana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Guachimala rent richting de bal. Guachimala geeft een lange en hoge pass. Barcău kopt de bal weg. Stadler is nu in balbezit. Stadler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Protopapas heeft problemen om de bal te vangen. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler verovert de bal door een tackle van achteren. Stadler draait met de bal, schiet en ... Rokycana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Guachimala rent richting de bal. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zlín Cavaliers - FC Watzlsdorf 1:1

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drápela met een snelle inworp. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een hoge lob. Stadler springt en kopt de bal. Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Zagórski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drápela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kasař passt de bal met de wreef. Barcău rent richting de bal. Barcău passt de bal zonder na te denken. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Barcău kopt de bal weg. Klungelig pakt Protopapas de bal. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - FC Watzlsdorf 1:2

27e minuut.
Iwannek speelt de bal door. Galdino is nu in balbezit. Kasař is nu in balbezit. Rimmer verovert de bal door een tackle van achteren. Rimmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bella trapt de bal weg. Barcău kopt de bal weg. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. Rokycana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zani passt de bal in één keer door. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău met een sublieme pass. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel. Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ghişoiu heeft problemen om de bal te vangen. Drápela geeft een lange en hoge pass. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een lange en hoge pass. Guachimala krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kasař kopt de bal weg. Drápela speelt de bal door. Barcău is nu in balbezit. Barcău geeft de bal voor. Guachimala maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rokycana met een sublieme pass. Drápela kopt de bal weg. Guachimala heeft problemen om de bal te vangen. Guachimala schiet op doel. Rokycana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - FC Watzlsdorf 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 67%, FC Watzlsdorf 33%.
Zlín Cavaliers - FC Watzlsdorf 1:3

46e minuut.
Guachimala probeert naar een medespeler te passen. Stadler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galdino. Galdino krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pool rent richting de bal. Pool heeft problemen om de bal te vangen. Pool probeert naar een medespeler te passen. Francesco is nu in balbezit. Francesco haalt uit met een fantastische trap. Bella bokst de bal weg.

60e minuut.
Barcău rent richting de bal. Barcău passt de bal zonder na te denken. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Rokycana probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - FC Watzlsdorf 1:4

60e minuut.
Rimmer met een sublieme pass. Iwannek rent richting de bal. Iwannek passt de bal zonder na te denken. Żegocki is nu in balbezit. Żegocki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău speelt de bal door. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - FC Watzlsdorf 1:5

80e minuut.
Bezucha speelt de bal door. Drápela is nu in balbezit. Drápela probeert naar een medespeler te passen. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Drápela de bal. Drápela passt de bal met de wreef. Stadler is nu in balbezit. Kasař rent richting de bal. Kasař geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Stadler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anýž komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Anýž is nu in balbezit. Sokolovsky begaat een overtreding. Anýž is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcău zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Anýž de bal. Anýž haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 51%, FC Watzlsdorf 49%.
Zlín Cavaliers - FC Watzlsdorf 1:5