Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Watzlsdorf Zlín Cavaliers
Kridlo Tactiek berani duc!!!
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 53.4
solide Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Bezucha kopt de bal weg. Drápela rent richting de bal. Previti onderschept slim de pass. Previti geeft een hoge lob. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - Zlín Cavaliers 0:1

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bella met een harde bal richting middenveld. Drápela kopt de bal weg. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een hoge lob. Drajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guachimala rent richting de bal. Guachimala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Watzlsdorf - Zlín Cavaliers 1:1

25e minuut.
Kasař bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins met een sublieme pass. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Zani met een snelle inworp. Drápela is nu in balbezit. Drápela probeert naar een medespeler te passen. Barcău geeft een lange en hoge pass. Stadler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Drápela rent richting de bal. Drápela probeert naar een medespeler te passen. Barcău rent richting de bal. Barcău geeft een lange en hoge pass. Guachimala maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Drápela is nu in balbezit. Previti onderschept slim de pass. Previti geeft de bal voor. Daar is Vlaicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - Zlín Cavaliers 1:2

39e minuut.
Guachimala is nu in balbezit. Nava begaat een overtreding. Guachimala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcău zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guachimala krijgt zijn hoofd ertegen. Drajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 46%, Zlín Cavaliers 54%.
FC Watzlsdorf - Zlín Cavaliers 1:2

56e minuut.
van der Leck kopt de bal weg. Martins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Secăreanu met een sublieme pass. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Barcău rent richting de bal. Barcău geeft een lange en hoge pass. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nava passt de bal in één keer door. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda passt de bal in één keer door. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ... Bella bokst de bal weg.

82e minuut.
Previti is nu in balbezit. Cáceda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zani. Cáceda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cáceda kan niet meer verder spelen. Iwannek komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Guachimala passt de bal in één keer door. Barcău is nu in balbezit. Barcău passt de bal in één keer door. Stadler rent richting de bal. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Drajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guachimala geeft een lange en hoge pass. Drajer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 45%, Zlín Cavaliers 55%.
FC Watzlsdorf - Zlín Cavaliers 1:2