Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavie Krompach FC Baník Ostrava !!!
433 Tactiek 777
48% Balbezit 52%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 62.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Trynkiewicz kopt de bal weg. Mesaroş heeft problemen om de bal te vangen. Pfeifer rent richting de bal. Pfeifer geeft de bal voor. Gekov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Edinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Edinho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McCormick met de inworp. Pfeifer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gekov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC Baník Ostrava !!! 0:1

10e minuut.
Ramundo kopt de bal weg. McCormick is nu in balbezit. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Gekov is nu in balbezit. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Edinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pfeifer neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gekov kopt de bal weg. Trynkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz begaat een overtreding. Juszkiewicz krijgt een gele kaart. Trynkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Faustas met een snel genomen vrije trap. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hrabina rent richting de bal. Hrabina passt de bal zonder na te denken. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov verovert de bal door een tackle van achteren. Gekov schiet op doel. Edinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC Baník Ostrava !!! 0:2

20e minuut.
McCormick met een sublieme pass. Pfeifer rent richting de bal. Pfeifer passt de bal zonder na te denken. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Faustas met een sublieme pass. Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš probeert naar een medespeler te passen. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ... Edinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Armano passt de bal zonder na te denken. Mâţea rent richting de bal. Mâţea passt de bal met de wreef. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Faustas probeert naar een medespeler te passen. Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš probeert naar een medespeler te passen. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ramundo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC Baník Ostrava !!! 0:3

45e minuut.
Daar is McCormick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskóła is nu in balbezit. Wachowicz is nu in balbezit. Ninković onderschept slim de pass. Ninković draait met de bal, schiet en ... Danneels bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 78%, FC Baník Ostrava !!! 22%.
Slavie Krompach - FC Baník Ostrava !!! 0:3

56e minuut.
Hrabina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trynkiewicz kopt de bal weg. Mārciņš rent richting de bal. Mārciņš geeft een hoge lob. Gekov maakt een snoekduik en kopt de bal. Edinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Trynkiewicz kopt de bal weg. Gekov probeert de bal met de borst te controleren. Gekov passt de bal met de wreef. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mārciņš rent richting de bal. Mārciņš passt de bal in één keer door. Gekov rent richting de bal. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Edinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC Baník Ostrava !!! 0:4

66e minuut.
Gekov rent richting de bal. Gekov passt de bal zonder na te denken. Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš geeft een hoge lob. Trynkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hrabina met een sublieme pass. Pfeifer is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pfeifer zal de hoekschop nemen. Gekov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zval is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaskóła. Zval is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zval zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ramundo kopt de bal weg. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Ramundo de bal onder controle te krijgen. Pfeifer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trynkiewicz de bal. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC Baník Ostrava !!! 0:5

75e minuut.
Ramundo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrabina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wachowicz geeft een hoge lob. Mārciņš is nu in balbezit. Fechner onderschept slim de pass. Gekov onderschept slim de pass. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 82%, FC Baník Ostrava !!! 18%.
Slavie Krompach - FC Baník Ostrava !!! 0:5