Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci OPATOVICE
Days křídlo Tactiek Tomík 4-4-2
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten very good
very good Passen formidable
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Mae bereikt de bal nog maar net als eerste. Mae geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzystek met de inworp. Samohejl geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Geraci met een sublieme pass. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski geeft een hoge lob. Miltner is nu in balbezit. Miltner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Iuresean is nu in balbezit. Iuresean passt de bal zonder na te denken. Maślona rent richting de bal. Zharov onderschept slim de pass. Zharov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Krzystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzystek geeft een lange en hoge pass. Geraci rent richting de bal. De Sanctis verovert de bal door een tackle van achteren. De Sanctis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geraci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski geeft een hoge lob. Miltner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Toome geeft een lange en hoge pass. De Sanctis bereikt de bal nog maar net als eerste. Geraci begaat een overtreding. Geraci krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De Sanctis passt de bal met de wreef. Krzystek rent richting de bal. Iuresean begaat een overtreding. Iuresean krijgt een gele kaart. Krzystek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toome komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mae geeft de bal voor. Miltner kopt de bal weg. Warhurst rent richting de bal. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Gyetvai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis passt de bal met de wreef. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 56%, OPATOVICE 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kozáci - OPATOVICE 0:0

48e minuut.
Samohejl speelt de bal door. Szmajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis geeft een hoge lob. Samohejl maakt een snoekduik en kopt de bal. Merchán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Samohejl speelt de bal door. Daar is Vasariņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sanctis onderschept slim de pass. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - OPATOVICE 1:0

61e minuut.
De Sanctis geeft een hoge lob. Krzystek is nu in balbezit. Anton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anton krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De Sanctis passt de bal met de wreef. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc passt de bal in één keer door. Samohejl speelt de bal door. Toome geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Maślona trapt de bal weg. Iuresean is nu in balbezit. Iuresean geeft de bal voor. Gutowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 49%, OPATOVICE 51%.
FC Kozáci - OPATOVICE 1:0