Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thc Slavie Viktorka Žižkov
Strike! Tactiek Hrdlice
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
39.6 gemiddelde waardering 59
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Brezeanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adurowicz met een snelle inworp. Grzybczyk rent richting de bal. Grzybczyk passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Adurowicz is nu in balbezit. Adurowicz passt de bal met de wreef. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - Viktorka Žižkov 0:1

23e minuut.
Adurowicz geeft de bal voor. Mactal kopt de bal weg. Adurowicz rent richting de bal. Adurowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mactal speelt de bal door. Adurowicz is nu in balbezit. Adurowicz met een sublieme pass. Mactal is nu in balbezit. Mactal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ligocki probeert naar een medespeler te passen. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki verovert de bal door een tackle van achteren. Brandoardi is nu in balbezit. Brandoardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gliniecki is nu in balbezit. Gliniecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adurowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzybczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 58%, Viktorka Žižkov 42%.
Thc Slavie - Viktorka Žižkov 0:1

49e minuut.
Pecora onderschept slim de pass. Pecora geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adurowicz met een snelle inworp. Mactal geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Brandoardi is nu in balbezit. Brandoardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - Viktorka Žižkov 0:2

58e minuut.
Ligocki passt de bal in één keer door. Brandoardi rent richting de bal. Pecora maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pecora moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pecora schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Grzybczyk rent richting de bal. Brezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Brezeanu speelt de bal door. Hamrin is nu in balbezit. Hamrin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stęplowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stęplowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamrin met een snelle inworp. Čtvrtlík geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Adurowicz speelt de bal door. Adurowicz heeft problemen om de bal te vangen. Adurowicz passt de bal met de wreef. Brandoardi rent richting de bal. Brandoardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Adurowicz rent richting de bal. Brandoardi rent richting de bal. Adurowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoardi rent richting de bal. Brandoardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prunea rent richting de bal. Prunea geeft een hoge lob. Adurowicz rent richting de bal. Adurowicz geeft de bal voor. Adurowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gliniecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ligocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adurowicz probeert de bal met de borst te controleren. Adurowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stęplowski rent richting de bal. Stęplowski geeft de bal voor. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Brezeanu geeft een lange en hoge pass. Stoklásek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 53%, Viktorka Žižkov 47%.
Thc Slavie - Viktorka Žižkov 0:2