Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 18:52
  • Competitiewedstrijd: Liga III.14 [del]
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23035
FC Baník Ostrava !!! Zlín Cavaliers
777 Tactiek berani duc!!!
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
59 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Oodyn is nu in balbezit. Oodyn geeft de bal voor. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Zlín Cavaliers 0:1

29e minuut.
Mārciņš probeert naar een medespeler te passen. Pfeifer heeft problemen om de bal te vangen. Pfeifer passt de bal in één keer door. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Daar is McCormick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceda rent richting de bal. Cáceda passt de bal met de wreef. Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 36%, Zlín Cavaliers 64%.
FC Baník Ostrava !!! - Zlín Cavaliers 0:1

54e minuut.
Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš passt de bal met de wreef. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov draait met de bal, schiet en ... Drajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Baník Ostrava !!! - Zlín Cavaliers 1:1

63e minuut.
Cáceda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Previti probeert de bal met de borst te controleren. Pfeifer verovert de bal door een tackle van achteren. Pfeifer geeft een lange en hoge pass. Gekov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cáceda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zval. Cáceda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oodyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vlaicu kopt de bal weg. Wachowicz geeft een lange en hoge pass. Mārciņš controleert de bal met de borst. Mārciņš draait met de bal, schiet en ... Drajer bokst de bal weg.

77e minuut.
Dzerviņš verovert de bal door een tackle van achteren. Dzerviņš met een sublieme pass. Mārciņš probeert naar een medespeler te passen. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nava geeft de bal voor. Oodyn is nu in balbezit. Oodyn schiet op doel. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda geeft een hoge lob. Valverde rent richting de bal. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Cáceda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wachowicz de bal. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 40%, Zlín Cavaliers 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Baník Ostrava !!! - Zlín Cavaliers 1:1