Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zlín Cavaliers FC Baník Ostrava !!!
berani duc!!! Tactiek 777
55% Balbezit 45%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 7
54.9 gemiddelde waardering 60.5
solid Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Hrabina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrabina geeft de bal voor. Inworp. Secăreanu met de inworp. Faustas probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Zval geeft een lange en hoge pass. Trynkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu geeft een hoge lob. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - FC Baník Ostrava !!! 1:0

9e minuut.
Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš passt de bal zonder na te denken. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel. Drajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zlín Cavaliers - FC Baník Ostrava !!! 1:1

13e minuut.
Zval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cáceda is nu in balbezit. McCormick begaat een overtreding. McCormick krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Faustas is nu in balbezit. Faustas probeert naar een medespeler te passen. Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mārciņš geeft een hoge lob. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pfeifer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drajer bokst de bal weg.

20e minuut.
Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Faustas met een snelle inworp. Gekov rent richting de bal. Gekov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
McCormick met een sublieme pass. Daar is Mārciņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mārciņš met een sublieme pass. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Cáceda passt de bal zonder na te denken. Previti is nu in balbezit. McCormick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McCormick krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

32e minuut.
Hrabina rent richting de bal. Faustas geeft een lange en hoge pass. Trynkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Zval met een snelle inworp. Wachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde draait met de bal, schiet en ... Danneels bokst de bal weg. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu schiet op doel. Danneels bokst de bal weg. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - FC Baník Ostrava !!! 2:1

41e minuut.
Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu geeft een hoge lob. Mārciņš speelt de bal door. Gekov rent richting de bal. Gekov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 65%, FC Baník Ostrava !!! 35%.
Zlín Cavaliers - FC Baník Ostrava !!! 2:1

54e minuut.
Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu speelt de bal door. Previti met een sublieme pass. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... Danneels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Hrabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabina passt de bal met de wreef. Mārciņš met een sublieme pass. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ... Drajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cáceda probeert naar een medespeler te passen. Previti bereikt de bal nog maar net als eerste. Previti speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Martins is nu in balbezit. Martins geeft een hoge lob. Zval met een sublieme pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Previti onderschept slim de pass. Previti passt de bal in één keer door. Oodyn speelt de bal door. Cáceda rent richting de bal. Cáceda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pfeifer heeft problemen om de bal te vangen. Pfeifer passt de bal in één keer door. van der Leck is nu in balbezit. Trynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Drajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 57%, FC Baník Ostrava !!! 43%.
Zlín Cavaliers - FC Baník Ostrava !!! 2:1