Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavie Krompach FC Watzlsdorf
433 Tactiek Kridlo
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 53.6
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel. Daar is Juszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bitang kopt de bal weg. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasař is nu in balbezit. Dieng geeft een hoge lob. Ninković springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kasař rent richting de bal. Kasař met een sublieme pass. Drápela speelt de bal door. Daar is Stadler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadler draait met de bal, schiet en ... Edinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drápela zal de hoekschop nemen. Armano verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Guachimala de bal. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Barcău met een snelle inworp. Drápela is nu in balbezit. Met opzet legt Mâţea zijn tegenspeler op de grond. Mâţea krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Drápela is nu in balbezit. Ninković verovert de bal door een tackle van achteren. Zani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zani krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mâţea heeft problemen om de bal te vangen. Mâţea geeft de bal voor. Ninković rent richting de bal. Ninković draait met de bal, schiet en ... Bella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - FC Watzlsdorf 1:0

35e minuut.
Barcău verovert de bal door een tackle van achteren. Barcău met een sublieme pass. Stadler rent richting de bal. Stadler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 61%, FC Watzlsdorf 39%.
Slavie Krompach - FC Watzlsdorf 1:0

49e minuut.
Dieng controleert de bal met de borst. Kasař is nu in balbezit. Kasař geeft een hoge lob. Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Barcău onderschept slim de pass. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel. Edinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavie Krompach - FC Watzlsdorf 1:1

86e minuut.
Zani verovert de bal door een tackle van achteren. Zani geeft een lange en hoge pass. Juszkiewicz is nu in balbezit. Guachimala onderschept slim de pass. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Juszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Drápela verovert de bal door een tackle van achteren. Drápela met een sublieme pass. Stadler rent richting de bal. Stadler draait met de bal, schiet en ... Edinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 62%, FC Watzlsdorf 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slavie Krompach - FC Watzlsdorf 1:1