Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viktorka Žižkov OPATOVICE
Hrdlice Tactiek Tomík 4-4-2
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 55.4
very good Schieten very good
good Passen formidable
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Cofała is nu in balbezit. Miltner verovert de bal door een tackle van achteren. Miltner passt de bal in één keer door. Zharov rent richting de bal. Zharov draait met de bal, schiet en ... Kiško bokst de bal weg.

18e minuut.
Merchán speelt de bal door. Miltner is nu in balbezit. Miltner passt de bal met de wreef. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Mae met een sublieme pass. Gutowski speelt de bal door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - OPATOVICE 0:1

21e minuut.
Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy passt de bal met de wreef. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov onderschept slim de pass. Zharov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - OPATOVICE 0:2

23e minuut.
Mae is nu in balbezit. Jixiang probeert naar een medespeler te passen. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner schiet op doel. Kiško probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - OPATOVICE 0:3

23e minuut.
Polo speelt de bal door. Jurubeba heeft problemen om de bal te vangen. Miltner verovert de bal door een tackle van achteren. Miltner draait met de bal, schiet en ... Kiško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Miltner kan de bal niet met de borst controleren. Rejmus is nu in balbezit. Miltner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miltner krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner onderschept slim de pass. Miltner passt de bal met de wreef. Zharov is nu in balbezit. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - OPATOVICE 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktorka Žižkov 77%, OPATOVICE 23%.
Viktorka Žižkov - OPATOVICE 0:4

49e minuut.
Haerbos kopt de bal weg. Geraci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serek rent richting de bal. Serek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Polo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mae bereikt de bal nog maar net als eerste. Mae probeert naar een medespeler te passen. Miltner rent richting de bal. Miltner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Anton met een sublieme pass. Mae heeft problemen om de bal te vangen. Anton met een sublieme pass. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski haalt uit met een fantastische trap. Kiško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iuresean met de inworp. Jixiang kan de bal niet met de borst controleren. Jixiang geeft de bal voor. Miltner springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Miltner draait met de bal, schiet en ... Cofała heeft problemen om de bal te vangen. Zharov rent richting de bal. Zharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - OPATOVICE 0:5

68e minuut.
Lamy is nu in balbezit. Jixiang onderschept slim de pass. Jixiang speelt de bal door. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zharov rent richting de bal. Zharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - OPATOVICE 0:6

73e minuut.
Iuresean probeert de bal met de borst te controleren. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoardi begaat een overtreding. Miltner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mae wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zharov kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - OPATOVICE 0:7

85e minuut.
Calcagnino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miltner de bal. Cofała schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cofała is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Miltner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mae komt bij de bal en schiet. Kiško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Mae de bal onder controle te krijgen. Miltner rent richting de bal. Jixiang is nu in balbezit. Jixiang schiet op doel. Kiško werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - OPATOVICE 0:8

90e minuut.
Mae verovert de bal door een tackle van achteren. Mae speelt de bal door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner is nu in balbezit. Miltner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktorka Žižkov 78%, OPATOVICE 22%.
Viktorka Žižkov - OPATOVICE 0:8