Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thc Slavie FC Kozáci
Strike! Tactiek Days křídlo
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
40.5 gemiddelde waardering 62.4
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl passt de bal in één keer door. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Kozáci 0:1

4e minuut.
Spago probeert naar een medespeler te passen. Hamrin rent richting de bal. Hamrin passt de bal zonder na te denken. Nuttall bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuttall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lăcustă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lăcustă neemt de penalty, wat een uithaal! Ślesiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Kozáci 0:2

16e minuut.
De Sanctis speelt de bal door. Daar is Krzystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toome met een sublieme pass. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis speelt de bal door. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Ślesiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Nuttall is nu in balbezit. Warhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Warhurst geeft de bal voor. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Krzystek geeft een hoge lob. Ślesiński bokst de bal weg. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Kozáci 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 66%, FC Kozáci 34%.
Thc Slavie - FC Kozáci 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Samohejl de bal. Samohejl speelt de bal door. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis geeft een lange en hoge pass. Samohejl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Krzystek probeert naar een medespeler te passen. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc geeft een lange en hoge pass. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Kozáci 0:4

60e minuut.
Lăcustă passt de bal zonder na te denken. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis met een sublieme pass. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Ślesiński bokst de bal weg.

66e minuut.
Prunea geeft de bal voor. Maślona kopt de bal weg. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Samohejl de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Kozáci 0:5

70e minuut.
De Sanctis speelt de bal door. Toome rent richting de bal. Toome passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krzystek de bal. Krzystek geeft een lange en hoge pass. Ślesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lăcustă is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Krzystek neemt de hoekschop. Bursuc kopt de bal weg. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă schiet op doel. Ślesiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Samohejl onderschept slim de pass. Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Toome met een sublieme pass. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek geeft de bal voor. Ślesiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Lăcustă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Kozáci 0:6

77e minuut.
Buitenspel voor Samohejl. Goede buitenspelval van de verdediging. Gliniecki neemt vlug de vrije trap. Hamrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrin geeft een lange en hoge pass. Maślona kopt de bal weg. Gyetvai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bursuc probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Pecora probeert de bal aan de voet te houden. Ślesiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Kozáci 0:7

84e minuut.
Samohejl passt de bal zonder na te denken. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă passt de bal met de wreef. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis schiet op doel. Ślesiński bokst de bal weg.

86e minuut.
Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Toome passt de bal zonder na te denken. Daar is Krzystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzystek geeft de bal voor. Lăcustă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Kozáci 0:8

88e minuut.
Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek probeert naar een medespeler te passen. Samohejl is nu in balbezit. Samohejl draait met de bal, schiet en ... Ślesiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - FC Kozáci 0:9

90e minuut.
Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc geeft de bal voor. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Ślesiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 60%, FC Kozáci 40%.
Thc Slavie - FC Kozáci 0:9