Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners Libochovice FC 1.FC Moribundus
Charge Tactiek 343 moje
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 45.4
excellent Schieten very good
solid Passen average
solid Verdedigen solid


18e minuut.
Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ passt de bal met de wreef. Nene rent richting de bal. Nene draait met de bal, schiet en ... Lange maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Haslinger rent richting de bal. Haslinger passt de bal met de wreef. Rauterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauterberg draait met de bal, schiet en ... Bani-Sadr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners Libochovice FC - 1.FC Moribundus 1:0

33e minuut.
Lange geeft de bal voor. Inworp. Gousgounis met een snelle inworp. Gwiazdowski kan de bal niet met de borst controleren. Gwiazdowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mudiņš is nu in balbezit. Mudiņš passt de bal in één keer door. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Máka is nu in balbezit. Máka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Gousgounis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caska bereikt de bal nog maar net als eerste. Caska probeert naar een medespeler te passen. Honzíček is nu in balbezit. Honzíček schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners Libochovice FC 43%, 1.FC Moribundus 57%.
Gunners Libochovice FC - 1.FC Moribundus 1:0

46e minuut.
Haslinger is nu in balbezit. Klungelig pakt Haslinger de bal. Haslinger met een sublieme pass. Máka bereikt de bal nog maar net als eerste. Máka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Caska geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amendolia de bal. Honzíček is nu in balbezit. Honzíček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners Libochovice FC - 1.FC Moribundus 2:0

52e minuut.
Rodziewicz probeert naar een medespeler te passen. Caska rent richting de bal. Caska passt de bal met de wreef. Rauterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauterberg haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Mudiņš speelt de bal door. Daar is Honzíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amendolia. Honzíček wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Honzíček kan niet meer verder spelen. Fikr komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Máka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mudiņš geeft een hoge lob. Haslinger geeft de bal voor. Fikr krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Máka de bal. Máka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners Libochovice FC - 1.FC Moribundus 3:0

69e minuut.
Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu passt de bal met de wreef. Gousgounis probeert naar een medespeler te passen. Nene is nu in balbezit. Nene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners Libochovice FC - 1.FC Moribundus 3:1

75e minuut.
Mudiņš controleert de bal met de borst. Mudiņš passt de bal zonder na te denken. Haslinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Haslinger geeft een hoge lob. Máka krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners Libochovice FC - 1.FC Moribundus 4:1

81e minuut.
Daar is Amendolia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikr rent richting de bal. Fikr met een sublieme pass. Máka rent richting de bal. Máka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners Libochovice FC 41%, 1.FC Moribundus 59%.
Gunners Libochovice FC - 1.FC Moribundus 4:1