Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Moribundus Gunners Libochovice FC
343 moje Tactiek Charge
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten formidable
average Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Gyselinck passt de bal met de wreef. Daar is Sergiejew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwiazdowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gwiazdowski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Caska rent richting de bal. Caska geeft de bal voor. Rauterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauterberg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Craia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caska geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rauterberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Gunners Libochovice FC 0:1

6e minuut.
Crhák kopt de bal weg. Honzíček is nu in balbezit. Honzíček met een sublieme pass. Máka heeft problemen om de bal te vangen. Máka schiet op doel. Bani-Sadr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Craia met een sublieme pass. Nene is nu in balbezit. Nene probeert naar een medespeler te passen. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crhák verovert de bal door een tackle van achteren. Crhák geeft de bal voor. Rauterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauterberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Baszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Haslinger verovert de bal door een tackle van achteren. Haslinger passt de bal in één keer door. Honzíček rent richting de bal. Honzíček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rodziewicz kopt de bal weg. Sergiejew heeft problemen om de bal te vangen. Sergiejew passt de bal in één keer door. Rauterberg rent richting de bal. Rauterberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Haslinger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rauterberg de bal. Máka rent richting de bal. Máka haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Gunners Libochovice FC 0:2

31e minuut.
Sergiejew onderschept slim de pass. Sergiejew geeft een hoge lob. Daar is Craia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rauterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauterberg haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr bokst de bal weg.

34e minuut.
Máka onderschept slim de pass. Máka probeert naar een medespeler te passen. Rauterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauterberg draait met de bal, schiet en ... Bani-Sadr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gwiazdowski probeert naar een medespeler te passen. Vilhelmsen is nu in balbezit. Vilhelmsen speelt de bal door. Nene rent richting de bal. Nene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Haslinger geeft een lange en hoge pass. Máka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauterberg rent richting de bal. Rauterberg haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Gunners Libochovice FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Moribundus 62%, Gunners Libochovice FC 38%.
1.FC Moribundus - Gunners Libochovice FC 0:3

49e minuut.
Nene onderschept slim de pass. Nene speelt de bal door. Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ haalt uit met een fantastische trap. Lange werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Rauterberg kopt de bal weg. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew passt de bal met de wreef. Honzíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Honzíček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rodziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caska verovert de bal door een tackle van achteren. Caska probeert naar een medespeler te passen. Honzíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Honzíček schiet op doel. Bani-Sadr bokst de bal weg.

67e minuut.
Craia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caska met de inworp. Rauterberg probeert de bal met de borst te controleren. Rauterberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Gunners Libochovice FC 0:4

70e minuut.
Caska rent richting de bal. Caska geeft een hoge lob. Rauterberg rent richting de bal. Rauterberg draait met de bal, schiet en ... Bani-Sadr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Crhák bereikt de bal nog maar net als eerste. Crhák speelt de bal door. Haslinger is nu in balbezit. Haslinger geeft een hoge lob. Rauterberg springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Gunners Libochovice FC 0:5

78e minuut.
Klungelig pakt Máka de bal. Máka geeft een hoge lob. Honzíček is nu in balbezit. Honzíček haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Craia de bal onder controle te krijgen. Bani-Sadr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Gunners Libochovice FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Moribundus 60%, Gunners Libochovice FC 40%.
1.FC Moribundus - Gunners Libochovice FC 0:6