Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1892 Liverpool FC AC Milan !!!
RED Power Tactiek am I right?
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 49.5
incredible Schieten formidable
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Berbedo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avrigeanu met een snelle inworp. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - AC Milan !!! 1:0

7e minuut.
Caruana is nu in balbezit. Caruana geeft de bal voor. Klungelig pakt Berbedo de bal. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev haalt uit met een fantastische trap. Bouvier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Wheeler met een sublieme pass. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medvedev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medvedev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - AC Milan !!! 2:0

11e minuut.
Świerniak passt de bal in één keer door. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velican krijgt een gele kaart. Seitzer raakt geblesseerd tijdens het duel. Świerniak met een snel genomen vrije trap. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kapka de bal onder controle te krijgen. Bouvier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Medvedev rent richting de bal. Medvedev haalt uit met een fantastische trap. Bouvier bokst de bal weg. Daar is Moldoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medvedev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - AC Milan !!! 3:0

14e minuut.
Seitzer is nu in balbezit. Bonastre rent richting de bal. Moldoveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonastre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonastre kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bouvier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - AC Milan !!! 4:0

21e minuut.
Avrigeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sabolovič komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheeler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabolovič raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrelis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moldoveanu kopt de bal weg. Medvedev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seitzer rent richting de bal. Seitzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - AC Milan !!! 5:0

26e minuut.
Iwanicki geeft een hoge lob. Seitzer kopt de bal weg. Caruana probeert naar een medespeler te passen. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Seitzer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moldoveanu de bal. Seitzer is nu in balbezit. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sabolovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medvedev is nu in balbezit. Berbedo is nu in balbezit. Medvedev onderschept slim de pass. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 33%, AC Milan !!! 67%.
1892 Liverpool FC - AC Milan !!! 5:0

50e minuut.
Fernández Truy kopt de bal weg. Medvedev rent richting de bal. Medvedev passt de bal zonder na te denken. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kohut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sabolovič met een snelle inworp. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bonastre passt de bal met de wreef. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - AC Milan !!! 6:0

63e minuut.
Adamczak passt de bal in één keer door. Aşurbəyov rent richting de bal. Sabolovič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabolovič krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Petrelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrelis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moldoveanu de bal. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - AC Milan !!! 7:0

69e minuut.
Berbedo geeft een hoge lob. Inworp. Seitzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bouvier trapt de bal weg van het doel. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer passt de bal in één keer door. Medvedev rent richting de bal. Medvedev schiet op doel. Bouvier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Świerniak rent richting de bal. Świerniak speelt de bal door. Urzáiz is nu in balbezit. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Caruana is nu in balbezit. Caruana probeert naar een medespeler te passen. Velican is nu in balbezit. Sabolovič verovert de bal door een tackle van achteren. Sabolovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Petrelis verovert de bal door een tackle van achteren. Petrelis probeert naar een medespeler te passen. Caruana is nu in balbezit. Caruana geeft de bal voor. Medvedev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Medvedev rent richting de bal. Medvedev geeft een lange en hoge pass. Daar is Sabolovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bouvier met een harde bal richting middenveld. Aşurbəyov controleert de bal met de borst. Caruana geeft de bal voor. Bonastre springt en kopt de bal. Bouvier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - AC Milan !!! 8:0

84e minuut.
Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre passt de bal zonder na te denken. Medvedev rent richting de bal. Medvedev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu rent richting de bal. Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Bouvier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Barot geeft de bal voor. Kniaź probeert de bal aan de voet te houden. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler geeft de bal voor. Adamczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuč bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 29%, AC Milan !!! 71%.
1892 Liverpool FC - AC Milan !!! 8:0