Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1892 Liverpool FC 1.FC FILIPKA
RED Power Tactiek t
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 54.6
formidable Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusoni verovert de bal door een tackle van achteren. Brusoni met een sublieme pass. Álvarez Cudeiro rent richting de bal. Álvarez Cudeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Petrelis verovert de bal door een tackle van achteren. Petrelis geeft de bal voor. Klungelig pakt Drishchev de bal. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Świerniak met een sublieme pass. Bonastre rent richting de bal. Bonastre speelt de bal door. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Bulajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Petrelis rent richting de bal. Brusoni onderschept slim de pass. Vailati heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez Cudeiro rent richting de bal. Álvarez Cudeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 58%, 1.FC FILIPKA 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1892 Liverpool FC - 1.FC FILIPKA 0:0

57e minuut.
Medvedev rent richting de bal. Brusoni begaat een overtreding. Medvedev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avrigeanu met een snel genomen vrije trap. Medvedev heeft problemen om de bal te vangen. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Sabolovič komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Iwanicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kanaras geeft een hoge lob. Fernández Truy is nu in balbezit. Álvarez Cudeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Cudeiro schiet op doel. Kuč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Álvarez Cudeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Cudeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC FILIPKA 0:1

73e minuut.
Caruana is nu in balbezit. Kanaras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caruana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrelis met een snel genomen vrije trap. Bonastre springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1892 Liverpool FC - 1.FC FILIPKA 1:1

78e minuut.
Arden passt de bal met de wreef. Caruana bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruana geeft de bal voor. Medvedev rent richting de bal. Medvedev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Drishchev rent richting de bal. Sabolovič onderschept slim de pass. Kanaras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanaras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 52%, 1.FC FILIPKA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1892 Liverpool FC - 1.FC FILIPKA 1:1