Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC FILIPKA 1892 Liverpool FC
t Tactiek RED Power
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten outstanding
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Barot geeft de bal voor. Arden geeft de bal voor. Caruana is nu in balbezit. Maniago verovert de bal door een tackle van achteren. Maniago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski geeft de bal voor. Medvedev probeert naar een medespeler te passen. Seitzer rent richting de bal. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Bulajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ajolfi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avrigeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Seitzer passt de bal in één keer door. Daar is Świerniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerniak passt de bal met de wreef. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Caruana met een sublieme pass. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer geeft een hoge lob. Bonastre heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Świerniak verovert de bal door een tackle van achteren. Świerniak geeft een lange en hoge pass. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Bulajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 0:1

32e minuut.
Iwanicki geeft een hoge lob. Kanaras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medvedev kopt de bal weg. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ... Bulajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Świerniak met een sublieme pass. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre passt de bal in één keer door. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bulajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 0:2

38e minuut.
Avrigeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medvedev rent richting de bal. Kembrowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Medvedev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonastre neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 0:3

43e minuut.
Libânio rent richting de bal. Libânio passt de bal met de wreef. Kanaras probeert naar een medespeler te passen. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago draait met de bal, schiet en ... Kuč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 57%, 1892 Liverpool FC 43%.
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 0:3

51e minuut.
Seitzer is nu in balbezit. Seitzer passt de bal zonder na te denken. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Bulajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 0:4

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maniago stond buitenspel. Sabolovič komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Drishchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drishchev geeft de bal voor. Arden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu passt de bal met de wreef. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Bulajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 0:5

83e minuut.
Libânio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič onderschept slim de pass. Kanaras maakt een afschuwelijke overtreding. Kanaras krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski rent richting de bal. Bonastre onderschept slim de pass. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 47%, 1892 Liverpool FC 53%.
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 0:6