Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea CFC FC Camp Nou
nova Tactiek Takova Tetuanska
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten excellent
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Džinić verovert de bal door een tackle van achteren. Jörgensen is nu in balbezit. Jörgensen geeft een lange en hoge pass. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jörgensen met een sublieme pass. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Humphries zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Humphries naar de kleedkamers voor een vroege douche. Puñales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jörgensen wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Džinić is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Malkus-Juszczyk probeert naar een medespeler te passen. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea CFC - FC Camp Nou 0:1

31e minuut.
Altweck passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jörgensen de bal. Jörgensen passt de bal met de wreef. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk schiet op doel. Woydt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puñales rent richting de bal. Puñales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea CFC - FC Camp Nou 0:2

33e minuut.
Algarate rent richting de bal. Algarate passt de bal in één keer door. Altweck speelt de bal door. Ceolin rent richting de bal. Ceolin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea CFC 50%, FC Camp Nou 50%.
Chelsea CFC - FC Camp Nou 0:2

46e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altweck. Montenegro raakt geblesseerd tijdens het duel. Džinić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dumoulin maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández Pujante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea CFC - FC Camp Nou 1:2

49e minuut.
Pastoor geeft een hoge lob. Hesselink kopt de bal weg. Klungelig pakt Boqun de bal. Schaudi is nu in balbezit. Schaudi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lopardo geeft de bal voor. Montenegro kopt de bal weg. Hesselink rent richting de bal. Dumoulin onderschept slim de pass. Dumoulin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Vicento geeft de bal voor. Buitenspel voor Schaudi. Goede buitenspelval van de verdediging. Adurowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. Woydt bokst de bal weg. Puñales is nu in balbezit. Puñales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea CFC - FC Camp Nou 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea CFC 47%, FC Camp Nou 53%.
Chelsea CFC - FC Camp Nou 1:3