Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Moribundus 1.FC FILIPKA
343 moje Tactiek t
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 54.7
very good Schieten solid
average Passen very good
very good Verdedigen solid


14e minuut.
Jasakovas is nu in balbezit. Jasakovas geeft een lange en hoge pass. Brusoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amendolia de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Brusoni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fierbânţeanu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Gwiazdowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ajolfi de bal onder controle te krijgen. Baszkowski rent richting de bal. Baszkowski schiet op doel. Bulajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kanaras geeft de bal voor. Álvarez Cudeiro kopt de bal weg. Jasakovas rent richting de bal. Jasakovas geeft een hoge lob. Maniago maakt een snoekduik en kopt de bal. Bani-Sadr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Poniedzielski kopt de bal weg. Daar is Álvarez Cudeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craia rent richting de bal. Álvarez Cudeiro onderschept slim de pass. Álvarez Cudeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jasakovas speelt de bal door. Kanaras is nu in balbezit. Kanaras probeert naar een medespeler te passen. Maniago is nu in balbezit. Maniago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia rent richting de bal. Maniago onderschept slim de pass. Maniago haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Moribundus 53%, 1.FC FILIPKA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Moribundus - 1.FC FILIPKA 0:0

49e minuut.
Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. Poniedzielski met een sublieme pass. Maniago rent richting de bal. Maniago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kembrowski passt de bal met de wreef. Poniedzielski rent richting de bal. Poniedzielski speelt de bal door. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Rodziewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniago onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Craia. Craia krijgt een gele kaart. Maniago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Álvarez Cudeiro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bani-Sadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klungelig pakt Amendolia de bal. Álvarez Cudeiro rent richting de bal. Craia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Álvarez Cudeiro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Álvarez Cudeiro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bani-Sadr bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - 1.FC FILIPKA 0:1

70e minuut.
Poniedzielski is nu in balbezit. Poniedzielski geeft een lange en hoge pass. Craia kan de bal niet met de borst controleren. Álvarez Cudeiro rent richting de bal. Álvarez Cudeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rodziewicz de bal. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago schiet op doel. Bani-Sadr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - 1.FC FILIPKA 0:2

74e minuut.
Fierbânţeanu onderschept slim de pass. Gyselinck rent richting de bal. Gyselinck probeert naar een medespeler te passen. Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - 1.FC FILIPKA 1:2

89e minuut.
Drishchev geeft een hoge lob. Inworp. Gousgounis met een snelle inworp. Nene is nu in balbezit. Nene schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bulajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Arden de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Moribundus 62%, 1.FC FILIPKA 38%.
1.FC Moribundus - 1.FC FILIPKA 1:2