Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC FILIPKA 1.FC Moribundus
t Tactiek 343 moje
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 40.8
very good Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen good


6e minuut.
Gwiazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Magnano speelt de bal door. Maniago rent richting de bal. Maniago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - 1.FC Moribundus 1:0

9e minuut.
Rietveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Rietveld passt de bal in één keer door. Amendolia onderschept slim de pass. Álvarez Cudeiro rent richting de bal. Álvarez Cudeiro schiet op doel. Paal! Maniago heeft problemen om de bal te vangen. Maniago haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - 1.FC Moribundus 2:0

12e minuut.
Bani-Sadr trapt de bal weg. Maniago kopt de bal weg. Magnano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez Cudeiro rent richting de bal. Álvarez Cudeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kanaras rent richting de bal. Kanaras passt de bal zonder na te denken. Poniedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski geeft de bal voor. Álvarez Cudeiro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Arden geeft een lange en hoge pass. Rodziewicz kopt de bal weg. Álvarez Cudeiro rent richting de bal. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Magnano speelt de bal door. Rietveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Rietveld met een sublieme pass. Maniago is nu in balbezit. Maniago draait met de bal, schiet en ... Bani-Sadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Ajolfi kopt de bal weg. Álvarez Cudeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Cudeiro passt de bal met de wreef. Daar is Maniago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniago draait met de bal, schiet en ... Bani-Sadr bokst de bal weg.

29e minuut.
Gwiazdowski is nu in balbezit. Magnano verovert de bal door een tackle van achteren. Magnano speelt de bal door. Rietveld rent richting de bal. Rietveld geeft een lange en hoge pass. Bani-Sadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maniago rent richting de bal. Maniago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - 1.FC Moribundus 3:0

36e minuut.
Poniedzielski is nu in balbezit. Poniedzielski geeft de bal voor. Álvarez Cudeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Cudeiro schiet op doel. Bani-Sadr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Maniago krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bani-Sadr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kanaras met een sublieme pass. Poniedzielski rent richting de bal. Poniedzielski met een sublieme pass. Maniago heeft problemen om de bal te vangen. Maniago schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kanaras speelt de bal door. Poniedzielski geeft de bal voor. Craia kopt de bal weg. Álvarez Cudeiro probeert de bal met de borst te controleren. Álvarez Cudeiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 30%, 1.FC Moribundus 70%.
1.FC FILIPKA - 1.FC Moribundus 3:0

50e minuut.
Álvarez Cudeiro rent richting de bal. Álvarez Cudeiro geeft een hoge lob. Daar is Poniedzielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanaras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanaras geeft een hoge lob. Poniedzielski is nu in balbezit. Poniedzielski geeft de bal voor. Álvarez Cudeiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Maniago draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rodziewicz de bal onder controle te krijgen. Magnano bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Cudeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Cudeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rietveld passt de bal zonder na te denken. Álvarez Cudeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago draait met de bal, schiet en ... Bani-Sadr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - 1.FC Moribundus 4:0

66e minuut.
Kanaras probeert naar een medespeler te passen. Poniedzielski rent richting de bal. Poniedzielski speelt de bal door. Maniago rent richting de bal. Maniago draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kanaras passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Poniedzielski de bal. Poniedzielski speelt de bal door. Maniago is nu in balbezit. Maniago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kanaras speelt de bal door. Poniedzielski rent richting de bal. Poniedzielski probeert naar een medespeler te passen. Maniago is nu in balbezit. Maniago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ajolfi geeft de bal voor. Poniedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski probeert naar een medespeler te passen. Maniago rent richting de bal. Maniago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Baszkowski is nu in balbezit. Ajolfi onderschept slim de pass. Ajolfi geeft een lange en hoge pass. Álvarez Cudeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Cudeiro schiet op doel. Bani-Sadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kembrowski geeft een lange en hoge pass. Amendolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rietveld begaat een overtreding. Rietveld krijgt een gele kaart. Amendolia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Amendolia kan niet meer verder spelen. Szilvási komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Drishchev geeft de bal voor. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago passt de bal zonder na te denken. Álvarez Cudeiro is nu in balbezit. Álvarez Cudeiro schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 28%, 1.FC Moribundus 72%.
1.FC FILIPKA - 1.FC Moribundus 4:0