Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1892 Liverpool FC Chelsea CFC
RED Power Tactiek nova
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57.3 gemiddelde waardering 53.9
formidable Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


12e minuut.
Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak passt de bal in één keer door. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pastoor probeert de bal aan de voet te houden. Medvedev rent richting de bal. Medvedev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Chelsea CFC 1:0

20e minuut.
Adami passt de bal in één keer door. Lopardo probeert naar een medespeler te passen. Montenegro geeft de bal voor. Schaudi rent richting de bal. Schaudi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu passt de bal in één keer door. Dumoulin rent richting de bal. Dumoulin haalt uit met een fantastische trap. Kuč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1892 Liverpool FC - Chelsea CFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 60%, Chelsea CFC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1892 Liverpool FC - Chelsea CFC 1:1

48e minuut.
Lopardo speelt de bal door. Hagiu rent richting de bal. Hagiu geeft een lange en hoge pass. Adami rent richting de bal. Adami geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Dumoulin maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Chelsea CFC 1:2

55e minuut.
Lopardo onderschept slim de pass. Lopardo probeert naar een medespeler te passen. Caruana rent richting de bal. Schaudi onderschept slim de pass. Schaudi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Schaudi stond buitenspel. Sabolovič komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vicento kopt de bal weg. Medvedev rent richting de bal. Medvedev geeft een lange en hoge pass. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Lopardo probeert naar een medespeler te passen. Dumoulin is nu in balbezit. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi schiet op doel. Kuč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Chelsea CFC 1:3

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwanicki met de inworp. Lopardo speelt de bal door. Schaudi rent richting de bal. Schaudi haalt uit met een fantastische trap. Kuč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt Bonastre de bal. Scarone rent richting de bal. Bonastre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonastre krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sabolovič verovert de bal door een tackle van achteren. Lopardo begaat een overtreding. Sabolovič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caruana wilt de vrije trap nemen. Woydt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Chelsea CFC 2:3

82e minuut.
Hagiu met een sublieme pass. Vicento is nu in balbezit. Caruana verovert de bal door een tackle van achteren. Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. Woydt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonastre rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1892 Liverpool FC - Chelsea CFC 3:3

89e minuut.
Hagiu met een sublieme pass. Adami rent richting de bal. Adami speelt de bal door. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi draait met de bal, schiet en ... Kuč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dumoulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumoulin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 64%, Chelsea CFC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1892 Liverpool FC - Chelsea CFC 3:3