Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:48
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28641
FC Camp Nou 1.FC Komušín
Takova Tetuanska Tactiek Jena
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 42.4
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Algarate passt de bal met de wreef. Puñales is nu in balbezit. Puñales speelt de bal door. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel. Reiner bokst de bal weg.

12e minuut.
Dolejš bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk onderschept slim de pass. Castellano is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... Reiner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puñales probeert de bal aan de voet te houden. Reiner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Algarate geeft een hoge lob. Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolejš rent richting de bal. Puñales onderschept slim de pass. Puñales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Puñales speelt de bal door. Daar is Malkus-Juszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkus-Juszczyk passt de bal zonder na te denken. Ceolin rent richting de bal. Ceolin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Crhák passt de bal met de wreef. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk met een sublieme pass. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dolejš probeert naar een medespeler te passen. Laere is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altweck. Altweck krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Silanský rent richting de bal. Silanský passt de bal zonder na te denken. Ogar bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk onderschept slim de pass. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... Reiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Camp Nou 40%, 1.FC Komušín 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Camp Nou - 1.FC Komušín 0:0

47e minuut.
Parengkuan is nu in balbezit. Crhák verovert de bal door een tackle van achteren. Crhák passt de bal zonder na te denken. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. Reiner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Camp Nou - 1.FC Komušín 1:0

57e minuut.
Altweck passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Puñales de bal. Puñales met een sublieme pass. Ceolin rent richting de bal. Ceolin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Altweck speelt de bal door. Puñales is nu in balbezit. Puñales passt de bal met de wreef. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Joa komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Altweck met een snelle inworp. Algarate speelt de bal door. Gmoch verovert de bal door een tackle van achteren. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... Reiner bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Həbibli komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Həbibli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silanský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Tržil onderschept slim de pass. Dolejš met een sublieme pass. Altweck met een sublieme pass. Malkus-Juszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Malkus-Juszczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Silanský met een sublieme pass. Klungelig pakt Crhák de bal. Parengkuan begaat een overtreding. Parengkuan krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Altweck bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Crhák speelt de bal door. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Camp Nou - 1.FC Komušín 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Camp Nou 30%, 1.FC Komušín 70%.
FC Camp Nou - 1.FC Komušín 2:0