Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Komušín FC Camp Nou
Jena Tactiek Takova Tetuanska
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 57.5
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Březen probeert naar een medespeler te passen. Joa rent richting de bal. Inworp. Březen met de inworp. Silanský verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Matera speelt de bal door. Joa rent richting de bal. Crhák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Joa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holina legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fernández Pujante bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Puñales is nu in balbezit. Puñales passt de bal in één keer door. Həbibli probeert naar een medespeler te passen. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Komušín - FC Camp Nou 0:1

22e minuut.
Altweck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Algarate rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocásek. Ocásek krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Matera probeert naar een medespeler te passen. Šaier probeert naar een medespeler te passen. Altweck probeert naar een medespeler te passen. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales schiet op doel. Pərvizzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales is nu in balbezit. Puñales passt de bal zonder na te denken. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Puñales speelt de bal door. Crhák speelt de bal door. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin schiet op doel. Pərvizzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Silanský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toušek de bal. Puñales rent richting de bal. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Altweck passt de bal met de wreef. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk probeert naar een medespeler te passen. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Komušín 58%, FC Camp Nou 42%.
1.FC Komušín - FC Camp Nou 0:1

49e minuut.
Kuntoš passt de bal zonder na te denken. Altweck probeert naar een medespeler te passen. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin draait met de bal, schiet en ... Pərvizzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Komušín - FC Camp Nou 0:2

54e minuut.
Həbibli speelt de bal door. Šaier probeert naar een medespeler te passen. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk schiet op doel. Pərvizzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Komušín - FC Camp Nou 0:3

56e minuut.
Altweck is nu in balbezit. Altweck geeft de bal voor. Klungelig pakt Malkus-Juszczyk de bal. Ceolin rent richting de bal. Ceolin schiet op doel. Pərvizzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Komušín - FC Camp Nou 0:4

59e minuut.
Malkus-Juszczyk kopt de bal weg. Kuntoš heeft problemen om de bal te vangen. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin haalt uit met een fantastische trap. Pərvizzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Komušín - FC Camp Nou 0:5

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leiteiro komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Altweck bereikt de bal nog maar net als eerste. Altweck speelt de bal door. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Komušín - FC Camp Nou 0:6

67e minuut.
Silanský passt de bal zonder na te denken. Daar is Malkus-Juszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkus-Juszczyk met een sublieme pass. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Həbibli passt de bal in één keer door. Altweck probeert de bal met de borst te controleren. Altweck geeft de bal voor. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Castellano komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kuntoš rent richting de bal. Malkus-Juszczyk onderschept slim de pass. Malkus-Juszczyk passt de bal zonder na te denken. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Komušín - FC Camp Nou 0:7

87e minuut.
Algarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarate speelt de bal door. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. Pərvizzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Komušín - FC Camp Nou 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Komušín 72%, FC Camp Nou 28%.
1.FC Komušín - FC Camp Nou 0:8