Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1892 Liverpool FC 1.FC Moribundus
RED Power Tactiek 343 moje
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
38 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 45.3
incredible Schieten very good
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


3e minuut.
Avrigeanu geeft de bal voor. Amendolia heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Craia de bal onder controle te krijgen. Bani-Sadr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Caruana passt de bal in één keer door. Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu met een sublieme pass. Seitzer rent richting de bal. Seitzer schiet op doel. De bal raakt de paal. Bani-Sadr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 1:0

9e minuut.
Rodziewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre is nu in balbezit. Rodziewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rodziewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Amendolia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 2:0

12e minuut.
Amendolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolia geeft een lange en hoge pass. Daar is Iwanicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia probeert naar een medespeler te passen. Gyselinck is nu in balbezit. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Nene de bal. Petrelis geeft een lange en hoge pass. Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Inworp. Petrelis met een snelle inworp. Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Świerniak rent richting de bal. Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Medvedev heeft problemen om de bal te vangen. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 3:0

30e minuut.
Gwiazdowski probeert naar een medespeler te passen. Fernández Truy rent richting de bal. Świerniak geeft een lange en hoge pass. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre schiet op doel. Bani-Sadr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Avrigeanu zal de hoekschop nemen. Bonastre maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Świerniak speelt de bal door. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre passt de bal zonder na te denken. Daar is Medvedev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medvedev schiet op doel. Bani-Sadr bokst de bal weg.

34e minuut.
Fernández Truy is nu in balbezit. Fernández Truy geeft een lange en hoge pass. Bonastre kopt de bal weg. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer schiet op doel. Bani-Sadr bokst de bal weg. Craia heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 4:0

36e minuut.
Nene passt de bal met de wreef. Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amendolia de bal. Seitzer rent richting de bal. Seitzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Avrigeanu neemt de hoekschop. Seitzer probeert naar een medespeler te passen. Bonastre heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 5:0

41e minuut.
Bonastre passt de bal zonder na te denken. Daar is Seitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amendolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Seitzer schiet op doel. Bani-Sadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Petrelis passt de bal in één keer door. Seitzer is nu in balbezit. Caruana bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr bokst de bal weg. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre onderschept slim de pass. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Gousgounis de bal. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev schiet op doel. Bani-Sadr bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 28%, 1.FC Moribundus 72%.
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 6:0

50e minuut.
Fernández Truy rent richting de bal. Fernández Truy passt de bal in één keer door. Bonastre probeert de bal aan de voet te houden. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev geeft een hoge lob. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Craia kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Avrigeanu neemt de hoekschop. Bonastre springt en kopt de bal. Bani-Sadr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 7:0

51e minuut.
Gousgounis rent richting de bal. Medvedev rent richting de bal. Medvedev met een sublieme pass. Bonastre rent richting de bal. Amendolia verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Petrelis met een sublieme pass. Seitzer rent richting de bal. Seitzer passt de bal in één keer door. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bani-Sadr met een harde bal richting middenveld. Petrelis kopt de bal weg. Medvedev probeert de bal aan de voet te houden. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 8:0

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sabolovič komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Avrigeanu zal de hoekschop nemen. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 9:0

66e minuut.
Nene kopt de bal weg. Crivăţ is nu in balbezit. Avrigeanu maakt een afschuwelijke overtreding. Avrigeanu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gwiazdowski. Świerniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avrigeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Craia geeft een hoge lob. Avrigeanu geeft een lange en hoge pass. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev draait met de bal, schiet en ... Bani-Sadr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 10:0

74e minuut.
Avrigeanu speelt de bal door. Petrelis is nu in balbezit. Petrelis passt de bal in één keer door. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev schiet op doel. Bani-Sadr bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 11:0

78e minuut.
Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medvedev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mironescu speelt de bal door. Medvedev rent richting de bal. Medvedev draait met de bal, schiet en ... Bani-Sadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amendolia kopt de bal weg. Medvedev probeert de bal met de borst te controleren. Gousgounis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gousgounis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bonastre kopt de bal weg. Medvedev is nu in balbezit. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonastre de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 12:0

81e minuut.
Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič met een sublieme pass. Medvedev rent richting de bal. Medvedev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 13:0

86e minuut.
Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič passt de bal met de wreef. Amendolia heeft problemen om de bal te vangen. Bonastre rent richting de bal. Bonastre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Medvedev rent richting de bal. Medvedev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonastre de bal. Bonastre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 14:0

88e minuut.
Bonastre verovert de bal door een tackle van achteren. Bonastre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Medvedev de bal. Bonastre rent richting de bal. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

89e minuut.
Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič probeert naar een medespeler te passen. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 26%, 1.FC Moribundus 74%.
1892 Liverpool FC - 1.FC Moribundus 15:0