Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 18:52
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34736
FC Camp Nou Gunners Libochovice FC
Takova Tetuanska Tactiek Charge
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 54.4
excellent Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen excellent


23e minuut.
Silanský probeert naar een medespeler te passen. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk passt de bal zonder na te denken. Puñales geeft een lange en hoge pass. Ceolin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mitoraj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Algarate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altweck geeft de bal voor. Malkus-Juszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Lange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Caska kopt de bal weg. Silanský rent richting de bal. Silanský met een sublieme pass. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk schiet op doel. Lange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Altweck speelt de bal door. Puñales rent richting de bal. Puñales passt de bal met de wreef. Ceolin rent richting de bal. Ceolin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Camp Nou 33%, Gunners Libochovice FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Camp Nou - Gunners Libochovice FC 0:0

67e minuut.
Crhák speelt de bal door. Mitoraj heeft problemen om de bal te vangen. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Ceolin rent richting de bal. Ceolin schiet op doel. Lange bokst de bal weg. Cretì is nu in balbezit. Cretì geeft een hoge lob. Algarate kopt de bal weg. Puñales is nu in balbezit. Puñales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Silanský passt de bal in één keer door. Malkus-Juszczyk met een sublieme pass. Puñales met een sublieme pass. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel. Lange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Algarate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altweck heeft problemen om de bal te vangen. Altweck geeft de bal voor. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Crhák verovert de bal door een tackle van achteren. Altweck onderschept slim de pass. Altweck passt de bal in één keer door. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Silanský geeft de bal voor. Mitoraj probeert de bal aan de voet te houden. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Camp Nou - Gunners Libochovice FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Camp Nou 27%, Gunners Libochovice FC 73%.
FC Camp Nou - Gunners Libochovice FC 1:0