Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caravelas FK Orel Kjoto
442 zkouška Tactiek orel3
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 52.4
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Aso Ferrer rent richting de bal. Met opzet legt Giesteira zijn tegenspeler op de grond. Aso Ferrer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żerkowski met een snel genomen vrije trap. Kjær springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Casillas Fernández kopt de bal weg. Normann is nu in balbezit. Ślepokura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ślepokura krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kiersgaard kopt de bal weg. Normann rent richting de bal. Normann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Opiela de bal. Opiela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Berendoncks trapt de bal weg van het doel. Kiersgaard kopt de bal weg. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann schiet op doel. Berendoncks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FK Orel Kjoto 1:0

39e minuut.
Janvier onderschept slim de pass. Janvier passt de bal met de wreef. Ratyński speelt de bal door. Sifontes is nu in balbezit. Sifontes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski geeft de bal voor. Master bereikt de bal nog maar net als eerste. Aso Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Aso Ferrer schiet op doel. Selke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 36%, FK Orel Kjoto 64%.
FC Caravelas - FK Orel Kjoto 1:0

48e minuut.
Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann passt de bal zonder na te denken. Ślepokura verovert de bal door een tackle van achteren. Opiela is nu in balbezit. Opiela draait met de bal, schiet en ... Berendoncks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FK Orel Kjoto 2:0

63e minuut.
Kubot verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot speelt de bal door. rent richting de bal. Opiela onderschept slim de pass. Opiela schiet op doel. Berendoncks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Normann de bal. Normann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FK Orel Kjoto 3:0

79e minuut.
Džuverović is nu in balbezit. Džuverović geeft de bal voor. Kjær probeert naar een medespeler te passen. Aso Ferrer rent richting de bal. Aso Ferrer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FK Orel Kjoto 3:1

86e minuut.
Aso Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Master onderschept slim de pass. Master geeft de bal voor. Normann is nu in balbezit. Normann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FK Orel Kjoto 4:1

88e minuut.
Janvier met een sublieme pass. Opiela geeft de bal voor. Klungelig pakt Ślepokura de bal. Normann is nu in balbezit. Normann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 52%, FK Orel Kjoto 48%.
FC Caravelas - FK Orel Kjoto 4:1