Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gejza Wycombe Wanderers SC
QQQ Tactiek antiAttack
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 32
6 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten excellent
good Passen outstanding
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Secăreanu passt de bal met de wreef. Daar is Sanhueza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frisoni. Frisoni krijgt een gele kaart. Sanhueza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daļeckis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nemoda krijgt zijn hoofd ertegen. Sommerlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pulga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Wycombe Wanderers SC 0:1

7e minuut.
Daļeckis met een snelle inworp. Sanhueza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poruba. Poruba krijgt een gele kaart. Sanhueza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanhueza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. Sommerlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Langosz probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu met een sublieme pass. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Langosz passt de bal zonder na te denken. Sanhueza is nu in balbezit. Sanhueza probeert naar een medespeler te passen. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daļeckis verovert de bal door een tackle van achteren. Nemoda is nu in balbezit. Stankiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stankiewicz krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Powierża geeft de bal voor. Inworp. Secăreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Năstase rent richting de bal. Năstase schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Frisoni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dudáček komt het veld opgelopen. Sanhueza met de inworp. Poruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda onderschept slim de pass. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nemoda is nu in balbezit. Năstase is nu in balbezit. Nemoda rent richting de bal. Năstase is nu in balbezit. Năstase draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Secăreanu neemt de hoekschop. Daar is Năstase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstase schiet op doel. Sommerlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Daļeckis met een snelle inworp. Sanhueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudáček maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dudáček naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sanhueza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanhueza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nemoda kopt de bal weg. Klungelig pakt Năstase de bal. Năstase draait met de bal, schiet en ... Sommerlund bokst de bal weg.

37e minuut.
Sanhueza passt de bal met de wreef. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu speelt de bal door. Daļeckis is nu in balbezit. Daļeckis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Sanhueza met een snelle inworp. Nemoda rent richting de bal. Nemoda geeft een lange en hoge pass. Năstase springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 70%, Wycombe Wanderers SC 30%.
FC Gejza - Wycombe Wanderers SC 0:1

46e minuut.
Mignolet met een sublieme pass. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez geeft de bal voor. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač schiet op doel. Robles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pulga speelt de bal door. Légrády rent richting de bal. Légrády speelt de bal door. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gejza - Wycombe Wanderers SC 1:1

57e minuut.
Sanhueza rent richting de bal. Sanhueza passt de bal zonder na te denken. Nemoda probeert naar een medespeler te passen. Năstase rent richting de bal. Năstase schiet op doel. Sommerlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Levron is nu in balbezit. Pulga is nu in balbezit. Pulga met een sublieme pass. Légrády bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrády haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sanhueza passt de bal zonder na te denken. Nemoda rent richting de bal. Powierża schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Powierża krijgt een gele kaart. Nemoda raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nemoda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Sommerlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sommerlund met een sublieme pass. Légrády rent richting de bal. Langosz onderschept slim de pass. Langosz geeft een hoge lob. Năstase springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulga geeft een lange en hoge pass. Vlădulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nemoda passt de bal zonder na te denken. Sanhueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanhueza probeert naar een medespeler te passen. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Daļeckis passt de bal in één keer door. Sanhueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanhueza speelt de bal door. Klungelig pakt Nemoda de bal. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. Sommerlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sanhueza neemt de hoekschop. Syrečka maakt een snoekduik en kopt de bal. Sommerlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 67%, Wycombe Wanderers SC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gejza - Wycombe Wanderers SC 1:1