Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klokan Boys 1905 SKHM
4 - 4 - 2 Tactiek A
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 43.2
formidable Schieten weak
very good Passen good
good Verdedigen weak


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rial trapt de bal weg. Hlavsa kopt de bal weg. Bustos is nu in balbezit. Bustos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tlampač met een harde bal richting middenveld. Hujdurović kopt de bal weg. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă schiet op doel. Mirković probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - SKHM 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Helko de bal. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Helko verovert de bal door een tackle van achteren. Lučka geeft een lange en hoge pass. Linker geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tlampač bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bustos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klokan Boys 1905 - SKHM 1:1

14e minuut.
Włodowski passt de bal in één keer door. Stoichiţă is nu in balbezit. Helko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Helko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Stoichiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Włodowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Borowik met een sublieme pass. Włodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodowski passt de bal met de wreef. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Rysio met de inworp. Hlavsa speelt de bal door. Włodowski speelt de bal door. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Włodowski speelt de bal door. Linker rent richting de bal. Linker passt de bal in één keer door. Carache rent richting de bal. Carache draait met de bal, schiet en ... Tlampač verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Negomireanu onderschept slim de pass. Negomireanu geeft een lange en hoge pass. Lemnaru geeft een lange en hoge pass. Notten rent richting de bal. Notten schiet op doel. Tlampač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bustos rent richting de bal. Rysio verovert de bal door een tackle van achteren. Rysio passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă schiet op doel. Paal! Rial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Linker passt de bal zonder na te denken. Bustos rent richting de bal. Bustos probeert naar een medespeler te passen. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Linker rent richting de bal. Linker passt de bal met de wreef. Carache is nu in balbezit. Carache schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - SKHM 2:1

27e minuut.
Włodowski passt de bal zonder na te denken. Borowik heeft problemen om de bal te vangen. Dan is nu in balbezit. Carache verovert de bal door een tackle van achteren. Carache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bustos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Linker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linker passt de bal zonder na te denken. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Negomireanu speelt de bal door. Linker rent richting de bal. Linker passt de bal met de wreef. Bustos is nu in balbezit. Bustos draait met de bal, schiet en ... Tlampač verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Hujdurović is nu in balbezit. Hujdurović met een sublieme pass. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Rial maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Notten rent richting de bal. Notten geeft de bal voor. Hlavsa kopt de bal weg. Bustos rent richting de bal. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Tlampač bokst de bal weg.

39e minuut.
Mirković onderschept slim de pass. Hlavsa geeft een lange en hoge pass. Daar is Dan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carache rent richting de bal. Carache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 46%, SKHM 54%.
Klokan Boys 1905 - SKHM 2:1

54e minuut.
Dan met een sublieme pass. Borowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowik speelt de bal door. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rial trapt de bal weg. Hlavsa probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rysio de bal onder controle te krijgen. Bustos rent richting de bal. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Borowik de bal. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache onderschept slim de pass. Carache draait met de bal, schiet en ... Tlampač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carache is nu in balbezit. Paal! Carache is nu in balbezit. Carache haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemnaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torlaković rent richting de bal. Linker onderschept slim de pass. Linker geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - SKHM 3:1

68e minuut.
Linker kopt de bal weg. Dan heeft problemen om de bal te vangen. Carache rent richting de bal. Carache haalt uit met een fantastische trap. Tlampač probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Mirković kopt de bal weg. Hujdurović rent richting de bal. Hujdurović passt de bal in één keer door. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache onderschept slim de pass. Carache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - SKHM 4:1

73e minuut.
Borowik met een sublieme pass. Inworp. Linker met de inworp. Notten is nu in balbezit. Notten geeft een lange en hoge pass. Tlampač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bustos kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - SKHM 5:1

75e minuut.
Notten probeert naar een medespeler te passen. Hlavsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavsa passt de bal met de wreef. Bustos is nu in balbezit. Bustos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - SKHM 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 44%, SKHM 56%.
Klokan Boys 1905 - SKHM 6:1