Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná FK Sherfi Ostrava `10
koda Tactiek Gegenpress3232
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 38.9
formidabel Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Ahmed passt de bal met de wreef. Pécout bereikt de bal nog maar net als eerste. Pécout speelt de bal door. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bejat probeert naar een medespeler te passen. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza met een sublieme pass. McCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. McCulloch draait met de bal, schiet en ... Anfora bokst de bal weg. Bărbulescu geeft een lange en hoge pass. McCulloch is nu in balbezit. McCulloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Sherfi Ostrava `10 0:1

5e minuut.
Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza onderschept slim de pass. Mendoza passt de bal zonder na te denken. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brzezik speelt de bal door. Rastrello rent richting de bal. Brzezik onderschept slim de pass. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Brzezik speelt de bal door. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss maakt een afschuwelijke overtreding. Theiss krijgt een gele kaart. Bărbulescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Doeltrap. Durmoqov trapt de bal weg. Rastrello kopt de bal weg. Ahmed rent richting de bal. Ahmed schiet op doel. Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Rastrello rent richting de bal. Gombač rent richting de bal. Gombač met een sublieme pass. Rossen rent richting de bal. Rossen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Özkelleci verovert de bal door een tackle van achteren. Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed rent richting de bal. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konečná - FK Sherfi Ostrava `10 1:1

27e minuut.
McCulloch met een sublieme pass. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello verovert de bal door een tackle van achteren. Rastrello haalt uit met een fantastische trap. Negură werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Sherfi Ostrava `10 2:1

28e minuut.
Gombač rent richting de bal. Gombač probeert naar een medespeler te passen. Rastrello rent richting de bal. Rastrello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Sherfi Ostrava `10 3:1

34e minuut.
Ťoupalík speelt de bal door. McCulloch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Theiss. Theiss krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Brzezik is nu in balbezit. Rastrello onderschept slim de pass. Rastrello met een sublieme pass. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mendoza kopt de bal weg. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt McCulloch de bal. McCulloch haalt uit met een fantastische trap. Anfora bokst de bal weg.

44e minuut.
Rossen verovert de bal door een tackle van achteren. Rossen met een sublieme pass. Gombač geeft een lange en hoge pass. Rastrello springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Sherfi Ostrava `10 4:1

45e minuut.
Grepl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 41%, FK Sherfi Ostrava `10 59%.
FC Konečná - FK Sherfi Ostrava `10 4:1

50e minuut.
McCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea geeft de bal voor. Daar is Świężawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastrello rent richting de bal. Rastrello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Grepl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pécout verovert de bal door een tackle van achteren. Pécout geeft de bal voor. Rastrello rent richting de bal. Rastrello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Vaňko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmed is nu in balbezit. Vaňko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ahmed raakt geblesseerd tijdens het duel. Rastrello kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Sherfi Ostrava `10 5:1

56e minuut.
Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed passt de bal met de wreef. Rastrello is nu in balbezit. Rastrello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Sherfi Ostrava `10 6:1

70e minuut.
Grepl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen verovert de bal door een tackle van achteren. Rossen met een sublieme pass. Rastrello rent richting de bal. Rastrello draait met de bal, schiet en ... Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Durmoqov geeft een hoge lob. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed passt de bal zonder na te denken. Rastrello is nu in balbezit. Rastrello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello is nu in balbezit. Hrvelj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hrvelj moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hrvelj schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed probeert naar een medespeler te passen. Rastrello rent richting de bal. Rastrello schiet op doel. Negură werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Sherfi Ostrava `10 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 47%, FK Sherfi Ostrava `10 53%.
FC Konečná - FK Sherfi Ostrava `10 7:1