Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sherfi Ostrava `10 FC Konečná
Gegenpress3232 Tactiek koda
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 54.7
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


30e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza met een sublieme pass. Brzezik met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Kutsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pécout onderschept slim de pass. Bărbulescu rent richting de bal. Pécout onderschept slim de pass. Theiss probeert naar een medespeler te passen. Rossen is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňko verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňko geeft de bal voor. Klungelig pakt McCulloch de bal. Durmoqov geeft een hoge lob. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rastrello rent richting de bal. Rastrello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - FC Konečná 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sherfi Ostrava `10 44%, FC Konečná 56%.
FK Sherfi Ostrava `10 - FC Konečná 0:1

58e minuut.
Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski geeft een lange en hoge pass. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen draait met de bal, schiet en ... Negură bokst de bal weg.

60e minuut.
Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu passt de bal met de wreef. Bejat bereikt de bal nog maar net als eerste. McCulloch verovert de bal door een tackle van achteren. McCulloch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rossen draait met de bal, schiet en ... Świężawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sherfi Ostrava `10 56%, FC Konečná 44%.
FK Sherfi Ostrava `10 - FC Konečná 0:1