Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wycombe Wanderers SC FC Caravelas
antiAttack Tactiek 442 zkouška
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten very good
excellent Passen good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Daļeckis probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu passt de bal met de wreef. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cartaxeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartaxeiro geeft een hoge lob. Grisostomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vlădulescu passt de bal met de wreef. Daar is Arispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grisostomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap. Robles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Caravelas 0:1

28e minuut.
Master geeft een lange en hoge pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann verovert de bal door een tackle van achteren. Normann geeft de bal voor. Rubarth maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 58%, FC Caravelas 42%.
Wycombe Wanderers SC - FC Caravelas 0:1

49e minuut.
Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu met een sublieme pass. Năstase rent richting de bal. Năstase haalt uit met een fantastische trap. Habowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wycombe Wanderers SC - FC Caravelas 1:1

58e minuut.
Nemoda passt de bal in één keer door. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann begaat een overtreding. Normann krijgt een gele kaart. Secăreanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Larcinesi met een sublieme pass. Daar is Normann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Normann passt de bal met de wreef. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Secăreanu passt de bal in één keer door. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daļeckis passt de bal in één keer door. Năstase rent richting de bal. Nemoda rent richting de bal. Nemoda draait met de bal, schiet en ... Habowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Caravelas 2:1

83e minuut.
Syrečka passt de bal in één keer door. Rubarth is nu in balbezit. Rubarth passt de bal met de wreef. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 44%, FC Caravelas 56%.
Wycombe Wanderers SC - FC Caravelas 2:1