Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gejza FK Orel Kjoto
QQQ Tactiek orel3
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li speelt de bal door. Diogo probeert naar een medespeler te passen. Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rožníček probeert naar een medespeler te passen. Diogo rent richting de bal. Diogo geeft de bal voor. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pulga verovert de bal door een tackle van achteren. Vandepitte is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ratyński zal de hoekschop nemen. Yong-Li maakt een snoekduik en kopt de bal. Sommerlund bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - FK Orel Kjoto 0:1

43e minuut.
Inworp. Ratyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulga is nu in balbezit. Vandepitte verovert de bal door een tackle van achteren. Vandepitte geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 50%, FK Orel Kjoto 50%.
FC Gejza - FK Orel Kjoto 0:1

62e minuut.
Purveneckis onderschept slim de pass. Purveneckis geeft de bal voor. Powierża rent richting de bal. Yong-Li onderschept slim de pass. Yong-Li draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Ratyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ratyński krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Powierża geeft de bal voor. Levron kopt de bal weg. Sánchez Ramírez rent richting de bal. Sánchez Ramírez draait met de bal, schiet en ... Zehirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gejza - FK Orel Kjoto 1:1

79e minuut.
Diogo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rožníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Légrády is nu in balbezit. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Diogo speelt de bal door. Rožníček probeert naar een medespeler te passen. Munukka rent richting de bal. Munukka schiet op doel. Sommerlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rădescu is nu in balbezit. Yong-Li is nu in balbezit. Yong-Li passt de bal met de wreef. Munukka is nu in balbezit. Munukka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Yong-Li kopt de bal weg. Janda bereikt de bal nog maar net als eerste. Munukka begaat een overtreding. Munukka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 53%, FK Orel Kjoto 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gejza - FK Orel Kjoto 1:1