Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sherfi Ostrava `10 Klokan Boys 1905
Gegenpress3232 Tactiek 4 - 4 - 2
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten very good
weak Passen good
good Verdedigen good


6e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Notten onderschept slim de pass. Notten speelt de bal door. Peklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peklo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Hlavsa is nu in balbezit. Hlavsa passt de bal in één keer door. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos schiet op doel. Negură probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 0:1

19e minuut.
Notten bereikt de bal nog maar net als eerste. Notten geeft een hoge lob. Bustos is nu in balbezit. Bustos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 0:2

30e minuut.
Rio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bustos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özkelleci. Bustos raakt geblesseerd tijdens het duel. Rio komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hlavsa met een sublieme pass. Bustos is nu in balbezit. Bustos geeft de bal voor. Notten is nu in balbezit. Notten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Notten geeft een hoge lob. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Özkelleci ... Strafschop! Özkelleci krijgt een gele kaart. Bustos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peklo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Negură maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 0:3

40e minuut.
Linker passt de bal in één keer door. Peklo rent richting de bal. Bustos rent richting de bal. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 0:4

41e minuut.
McCulloch probeert de bal aan de voet te houden. Lučka probeert naar een medespeler te passen. Lemnaru is nu in balbezit. Bărbulescu onderschept slim de pass. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sherfi Ostrava `10 59%, Klokan Boys 1905 41%.
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 0:4

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Negură trapt de bal weg van het doel. Mendoza kopt de bal weg. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 1:4

53e minuut.
Notten bereikt de bal nog maar net als eerste. Notten passt de bal zonder na te denken. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Negură maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 1:5

56e minuut.
Mirković speelt de bal door. Brzezik controleert de bal met de borst. Lučka rent richting de bal. Lučka speelt de bal door. Linker geeft de bal voor. Negură bokst de bal weg.

61e minuut.
Radonić geeft een hoge lob. Ťoupalík kopt de bal weg. Linker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brzezik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 2:5

65e minuut.
Radonić is nu in balbezit. Radonić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mirković de bal. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Helko kan de bal niet met de borst controleren. Helko geeft een lange en hoge pass. Bustos is nu in balbezit. Bustos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 2:6

78e minuut.
Rio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Notten kopt de bal weg. Özkelleci met een sublieme pass. Peklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peklo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bustos is nu in balbezit. Bustos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 2:7

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grepl komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Linker rent richting de bal. Linker passt de bal in één keer door. Peklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peklo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sherfi Ostrava `10 59%, Klokan Boys 1905 41%.
FK Sherfi Ostrava `10 - Klokan Boys 1905 2:8